Hoe Gegevens In Een Bestand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gegevens In Een Bestand Te Herstellen
Hoe Gegevens In Een Bestand Te Herstellen

Video: Hoe Gegevens In Een Bestand Te Herstellen

Video: Hoe Lotus Notes-gegevens te herstellen 2022, December
Anonim

Hoe vaak is de wereld niet verteld dat het noodzakelijk is om regelmatig back-ups te maken van de inhoud van uw computer. Dan zal onvoorzichtige beweging van de muis, het wissen van een belangrijk bestand, niet zo eng voor je zijn. Gelukkig zijn er programma's waarmee u verloren gegevens en verwijderde bestanden kunt herstellen. Laten we het pad van herstel bewandelen en het analyseren met een gratis programma als voorbeeld.

Hoe gegevens in een bestand te herstellen
Hoe gegevens in een bestand te herstellen

Het is nodig

Om de gewiste bestanden terug te zetten naar de plaats waar ze waren, moet u de hulp van het Recuva-programma gebruiken

instructies:

Stap 1

Recuva-hulpprogramma is een gratis, vriendelijk en zeer gebruiksvriendelijk programma voor het herstellen van gewiste gegevens. Download het programma op internet en installeer het op uw pc.

Stap 2

Open het hulpprogramma en de installatiewizard van het programma verschijnt in een nieuw venster. De interface is eenvoudig en je hebt geen hulp nodig om het te installeren en te gebruiken.

Stap 3

Selecteer in de programma-instellingen eerst de taal waarin je gaat werken. Doe het langs de keten: Opties - Taal - Russisch.

Stap 4

Selecteer daarna de schijf waarop de gewiste gegevens zich eerder bevonden en klik op de knop "Analyse".

Stap 5

Wanneer het analyseproces is voltooid, ziet u een lijst met bestanden. U zult zien dat elk bestand wordt gemarkeerd met een gekleurde cirkel. Elke kleur vertegenwoordigt een specifieke functie. Groene cirkel - het bestand kan worden hersteld, gele cirkel - het bestand kan gedeeltelijk worden hersteld, rood - helaas kan het bestand niet worden hersteld.

Stap 6

Zoek in deze lijst met bestanden de bestanden die u moet herstellen, markeer ze met een vinkje en klik op de knop "Herstellen". Wacht even. De gewiste gegevens zijn teruggezet op de oorspronkelijke locatie.

Populair per onderwerp