Gegevens Herstellen Die Van Een Flashstation Zijn Verwijderd Flash

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Die Van Een Flashstation Zijn Verwijderd Flash
Gegevens Herstellen Die Van Een Flashstation Zijn Verwijderd Flash

Video: Gegevens Herstellen Die Van Een Flashstation Zijn Verwijderd Flash

Video: Broken Lexar USB Flash Drive Repair and Data Recovery 2022, December
Anonim

In de meeste gevallen kunnen gegevens die per ongeluk van een flashkaart zijn verwijderd, worden hersteld. Om verloren bestanden effectief te herstellen, moet u een aantal regels volgen en gespecialiseerde software gebruiken.

Gegevens herstellen die van een flashstation zijn verwijderd
Gegevens herstellen die van een flashstation zijn verwijderd

instructies:

Stap 1

Nadat u per ongeluk gegevens van een flashstation hebt verwijderd of het verlies van benodigde documenten hebt ontdekt, moet u allereerst stoppen met het schrijven van gegevens naar dit medium. Het feit is dat de standaardprocedure voor het verwijderen van bestanden alleen bestaat uit het wissen van hun headers en het voorbereiden van het bestandssysteem om nieuwe gegevens naar dezelfde plaats te schrijven. Sluit de USB-flashdrive aan op de computer en zorg ervoor dat deze met vertrouwen door het besturingssysteem wordt gedetecteerd als een verwisselbare schijf.

Stap 2

Installeer een hulpprogramma voor gegevensherstel. Als de bestanden onlangs zijn verwijderd en hun belang niet hoog is, kan herstel worden uitgevoerd met behulp van gratis softwareoplossingen. Een van de gratis programma's voor het herstellen van gegevens van verwisselbare media is het hulpprogramma Easy Drive Data Recovery, dat speciaal is ontworpen voor flash-kaarten en werkt volgens speciale algoritmen voor het herstellen van gegevens van dit soort media. U kunt Easy Drive Data Recovery hier downloaden http://www.munsoft.ru/EasyDriveDataRecovery/articles/flash_card_data_rec …

Stap 3

Start het programma en start de procedure voor het herstellen van verwijderde bestanden. Om dit te doen, selecteert u in het programmavenster het gebied dat erdoor wordt geanalyseerd (in dit geval een verwisselbare schijf). Na het scannen van de flashdrive toont het programma een lijst met bestanden die beschikbaar zijn voor herstel en korte informatie over elk van hen. Een belangrijk punt in dit geval is de waarschijnlijkheid van het herstellen van een bepaald bestand. Zorg ervoor dat het bestand dat u nodig hebt met een grote kans wordt hersteld en klik op de knop "Herstellen". Selecteer daarna de locatie waar het moet worden opgeslagen. Houd er rekening mee dat het bestand alleen kan worden hersteld naar een andere schijf, dat wil zeggen dat het bestand van de USB-stick moet worden opgeslagen in een map op de harde schijf.

Populair per onderwerp