Vergrootglas Inschakelen

Inhoudsopgave:

Vergrootglas Inschakelen
Vergrootglas Inschakelen

Video: Vergrootglas Inschakelen

Video: Vergrootglas Inschakelen
Video: Zo werkt het vergrootglas op je iPhone en iPad 2024, Mei
Anonim

Magnifier is een hulpprogramma voor het Windows-besturingssysteem dat een deel van de werkruimte vergroot. Het vergrootglas is perfect voor productdemonstraties, trainingssessies en presentaties wanneer er op elk element moet worden gefocust.

Vergrootglas inschakelen
Vergrootglas inschakelen

Noodzakelijk

Computer, Windows

instructies:

Stap 1

Om het hulpprogramma "Schermvergroter" (Vergrootglas) te starten, opent u het menu "Start", gaat u naar het tabblad "Alle programma's". Open het item "Standaard". Daar ziet u het submenu Toegankelijkheid, waarmee u, naast het vergrootglas, het schermtoetsenbord kunt starten of de Utility Manager kunt openen. Om het vergrootglas te starten, klikt u op de snelkoppeling naar de toepassing.

Stap 2

Dit pad is elke keer onhandig, dus als u de tool Vergrootglas vaak gebruikt, maakt u een snelkoppeling naar een toepassing op het bureaublad of in Snel starten. Dit maakt het gemakkelijker om toegang te krijgen tot de applicatie en bespaart u tijd.

Stap 3

Als de eerste methode om de toepassing te starten niet bij u past, kunt u het hulpprogramma oproepen met een speciale opdracht. Ga hiervoor naar het menu "Start" en klik op de knop "Uitvoeren". Voer in het venster dat verschijnt de opdracht vergroten in en klik op de knop OK.

Stap 4

In de standaardinstellingen wordt het vergrootglasvenster, dat de vergrote afbeelding weergeeft, bovenaan het scherm geopend. Om de positie van het venster te wijzigen, houdt u de linkermuisknop erin ingedrukt en sleept u het naar het gewenste gebied.

Om het formaat van het venster te wijzigen, plaatst u de muispijl op de rand van het venster en sleept u het omhoog of omlaag.

Ook in de programma-instellingen kunt u de zoomschaal, de modus en het gebied specificeren.

Aanbevolen: