Hoe Een Vergrootglas Aan Te Roepen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vergrootglas Aan Te Roepen?
Hoe Een Vergrootglas Aan Te Roepen?

Video: Hoe Een Vergrootglas Aan Te Roepen?

Video: Hoe Een Vergrootglas Aan Te Roepen?
Video: Vals geld en hoe je het kunt herkennen 2024, Mei
Anonim

Magnifier is een applicatie waarmee u een afbeelding op uw computerscherm kunt vergroten. Deze functie is vooral handig voor mensen die moeite hebben met het bekijken van kleine objecten.

Hoe een vergrootglas aan te roepen?
Hoe een vergrootglas aan te roepen?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm. Selecteer "Standaard". Als u het opschrift "Standaard" niet ziet in de vervolgkeuzelijst, klikt u eerst op het item "Alle programma's". Selecteer vervolgens "Accessoires" in de lijst met geïnstalleerde programma's.

Stap 2

Klik op het gedeelte "Toegankelijkheid" en selecteer "Vergrootglas" in de lijst. Daarna verschijnt er een venster met een vergrote afbeelding van de objecten voor je. Het toepassingsvenster wordt in eerste instantie uitgerekt om het volledige schermgebied te vullen.

Stap 3

Om de elementen te zien in het deel van het scherm dat niet zichtbaar is in het venster "Vergrootglas", verplaatst u de cursor met de muis naar de gewenste kant. Om in te zoomen op de afbeelding, klikt u op de cirkel met een plusje. Wil je de afbeelding uitzoomen, klik dan op de cirkel met een minteken.

Stap 4

Om niet het hele scherm te vergroten, maar slechts een bepaald gedeelte ervan, gaat u naar het menu "Beelden" en selecteert u het item "Zoomen". In deze modus beweegt Vergrootglas met de cursor mee. In het programmavenster worden alleen objecten in de buurt van de aanwijzer vergroot weergegeven.

Stap 5

Als u wilt dat het "Vergrootglas" in een willekeurig deel van het scherm wordt gedockt, selecteert u in het menu "Weergaven" het gedeelte "Gedockt". Deze bewerking zorgt ervoor dat de locatie van het programmavenster de cursor niet verplaatst.

Stap 6

Om het "Vergrootglas" met het toetsenbord te bedienen, klikt u op de afbeelding van het tandwiel in het programmamenu en vinkt u in de lijst die verschijnt het item "Volg toetsenbordfocus" aan. Wanneer u nu op de toets met de bijbehorende pijl in het vergrootglasvenster drukt, wordt het gewenste gebied van het scherm weergegeven.

Stap 7

Als je moet inzoomen tijdens het invoeren van tekst, vink dan ook het vakje aan naast 'Vergrootglas volgt het invoegpunt'. Met deze functie kunt u het doen zonder de muis of pijltoetsen te gebruiken tijdens het typen.

Aanbevolen: