Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Blauwe Scherm

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Blauwe Scherm
Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Blauwe Scherm

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Blauwe Scherm

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Blauwe Scherm
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Het uitvallen van sommige apparaten op een pc veroorzaakt een BSoD-fout. Deze storing wordt meestal veroorzaakt door de installatie van de verkeerde stuurprogramma's of een storing.

Hoe zich te ontdoen van
Hoe zich te ontdoen van

instructies:

Stap 1

Als u dit probleem tegenkomt, bestudeer dan de inhoud van de tekst op het blauwe scherm. Meestal beschrijft de onderkant van het venster de oorzaak van het probleem of de bestanden waarmee het is geassocieerd. Probeer eerst uw computer opnieuw op te starten. Soms is een BSoD-fout het resultaat van een eenmalige programmacrash. Het kan in de toekomst voor een lange tijd niet verschijnen.

Stap 2

Als u na het opnieuw opstarten dit probleem opnieuw ondervindt, drukt u op de toetsen Ctrl, alt="Image" en Delete en houdt u de F8-toets ingedrukt. Na een tijdje verschijnt er een menu met extra opstartopties op het scherm. Selecteer "Windows Veilige modus". Bevestig de start van de geselecteerde bedrijfsmodus van het besturingssysteem.

Stap 3

Wacht tot de computer is opgestart en open het Configuratiescherm. Selecteer het menu Systeem en beveiliging en open het item Back-up en herstel. Klik op het item "Systeemparameters of computer herstellen". Bekijk de lijst met herstelcontrolepunten. Selecteer het nieuw gemaakte archief en klik op de knop "Herstellen". Wacht tot dit proces is voltooid en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Open de lade van het dvd-station en plaats de Windows-installatieschijf erin. Start uw computer opnieuw op en voer het installatievoorbereidingsprogramma uit. Open het menu Geavanceerde herstelopties en selecteer Opstartherstel. Wacht terwijl het programma de opstartbestanden van het systeem herstelt. Deze methode is geschikt voor de besturingssystemen Windows 7 en Vista.

Stap 5

Als u Windows XP gebruikt, drukt u op de R-toets nadat het bijbehorende installatievenster is geopend. Bevestig de start van het herstel van het besturingssysteem. Soms kan het verwijderen van de meest recent geïnstalleerde stuurprogramma's of programma's helpen voorkomen dat het blauwe scherm verschijnt. Voltooi deze procedure met behulp van de beschikbare methoden.

Aanbevolen: