Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Venster Dat Verschijnt

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Venster Dat Verschijnt
Hoe Zich Te Ontdoen Van Het Venster Dat Verschijnt
Anonim

Een van de meest voorkomende problemen voor internetgebruikers zijn virussen en spyware die via het netwerk op de computer terechtkomen. Onlangs zijn virusprogramma's wijdverbreid in de vorm van banners die op het bureaublad van de computer verschijnen. Ze hebben geen sluitknop, zitten in de weg en bevatten vaak provocerende inhoud.

Hoe zich te ontdoen van het venster dat verschijnt
Hoe zich te ontdoen van het venster dat verschijnt

Noodzakelijk

  • - hulpprogramma DrWeb CureIT!;
  • - antivirusprogramma met up-to-date databases.

instructies:

Stap 1

Druk tegelijkertijd op de toetsen Alt + Ctrl + Del, je hebt een taakbeheerder. Zoek een banner in de lijst met actieve programma's, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Toepassing sluiten".

Stap 2

Als dat niet werkt, open dan het tabblad Processen in Taakbeheer. Bekijk de lijst, selecteer uit de namen van lopende processen die waarvan de naam tegelijkertijd letters en cijfers van verschillende groottes, tekens, enzovoort bevat. Klik met de rechtermuisknop op de actie Processtructuur beëindigen.

Stap 3

Download de nieuwste versie van het DrWeb CureIT-programma van de officiële website van de fabrikant. Het hulpprogramma vereist geen installatie en is direct na het downloaden klaar voor gebruik.

Stap 4

Voer het programma uit. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd te starten in de modus voor verbeterde bescherming. Dit betekent dat er een scherm verschijnt dat alle acties van zowel de gebruiker als de programma's blokkeert.

Stap 5

Voer een volledige scan uit van uw computer, inclusief opstartsectoren, RAM, lokale en verwisselbare stations en diskettestations. Verwijder na controle de gevonden bedreigingen.

Stap 6

Download en installeer een antivirusprogramma met netwerkscanfunctionaliteit op uw computer. Werk de databases bij, voer een volledige systeemscan uit.

Stap 7

Installeer het meest betrouwbare antivirussysteem en de firewall. Schakel pop-ups in uw browser uit en download een add-on voor het blokkeren van advertenties voor uw browser. Open nooit e-mail van een onbekende afzender en volg geen verdachte links die zelfs van uw vrienden zijn ontvangen - de meeste sites hebben al een systeem van waarschuwingen over het overschakelen naar dergelijke bronnen en hun databases worden regelmatig bijgewerkt. Wees ook voorzichtig bij het downloaden van gegevens van bestandshostingservices.

Aanbevolen: