Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant Op Het Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant Op Het Bureaublad
Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant Op Het Bureaublad

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant Op Het Bureaublad

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant Op Het Bureaublad
Video: How to Access Windows Remote Desktop Over the Internet || Remote Desktop Connection over internet 2024, Mei
Anonim

Wanneer een virale reclamebanner op het bureaublad verschijnt, is het noodzakelijk om een bewerkingscyclus uit te voeren om deze malware uit te schakelen. Meestal worden meerdere methoden voor het verwijderen van banners tegelijk gebruikt.

Hoe zich te ontdoen van de informant op het bureaublad
Hoe zich te ontdoen van de informant op het bureaublad

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om het advertentievenster uit te schakelen wanneer u met de besturingssystemen Windows Seven en Vista werkt. Open de lade van het dvd-station en plaats de installatieschijf met het archief van het besturingssysteem dat u gebruikt. U kunt een herstelschijf gebruiken als u deze eerder hebt gemaakt. Start uw computer opnieuw op terwijl u de F8-toets ingedrukt houdt.

Stap 2

Selecteer na het openen van het apparaatkeuzemenu het dvd-station met de gewenste schijf. Druk op een toets op uw toetsenbord om het starten van de schijf te bevestigen. In de tweede of derde fase van het systeeminstallatiemenu verschijnt een venster met het item "Extra herstelopties". Open dit artikel. Selecteer Opstartherstel en activeer dit proces. Na een tijdje wordt de computer opnieuw opgestart en moet de virusbanner uitgaan.

Stap 3

Als u Windows XP gebruikt, start u uw computer opnieuw op en selecteert u Windows Veilige modus. Nadat u het systeem in deze bedrijfsmodus hebt opgestart, opent u het menu "Deze computer" en gaat u naar de Windows-map van het systeemvolume van de harde schijf. Open de map System32 en schakel het sorteren van bestanden op type in.

Stap 4

Zoek dll-bestanden waarvan de naam eindigt met de letters lib. Verwijder ze en start uw computer opnieuw op. Start het normale besturingssysteem. Als de ifnormer niet is uitgeschakeld, bezoek dan de volgende sites: https://sms.kaspersky.ru, https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker of https://www.drweb.com/unlocker/ inhoudsopgave. Gebruik hiervoor een mobiele telefoon of andere computer.

Stap 5

Vul de daarvoor bestemde velden in en klik op de knop "Code zoeken". Voer de combinaties in die door de sites zijn uitgegeven in het informatieveld. Na het invoeren van het juiste wachtwoord zal het advertentievenster sluiten. Scan uw systeem met een antivirusprogramma of verwijder de bestanden die in stap vier zijn beschreven.

Aanbevolen: