Een Afbeelding Van Een Flashstation Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Van Een Flashstation Verwijderen
Een Afbeelding Van Een Flashstation Verwijderen

Video: Een Afbeelding Van Een Flashstation Verwijderen

Video: Een Afbeelding Van Een Flashstation Verwijderen
Video: Hoe een afbeelding permanent verwijderen op WooCommerce? 2024, Maart
Anonim

Een afbeelding van elk medium is een volledige kopie van alle gegevens gecombineerd tot één afbeelding. Het is een op zichzelf staand bestand met de iso-extensie. U kunt met verschillende programma's een afbeelding maken van een optische schijf of flashstation. Bijvoorbeeld Active ISO File Manager.

Een afbeelding van een flashstation verwijderen
Een afbeelding van een flashstation verwijderen

Noodzakelijk

Actief ISO-bestandsbeheerprogramma

instructies:

Stap 1

Download Active ISO File Manager met behulp van een zoekmachine. Het is ook te vinden op softodrom.ru. Het programma neemt niet veel ruimte in beslag en hoeft niet te worden geïnstalleerd. Start het programma door met de muis op het startbestand te dubbelklikken. Als u bestanden downloadt met de Opera-browser, kunt u het bestand onmiddellijk openen, dat wil zeggen, zonder het op te slaan.

Stap 2

Kies in het menu Bestand, ISO-image maken, ISO-image maken. Nu moet u bestanden toevoegen aan de gemaakte afbeelding. Klik in hetzelfde menu op ISO-image importeren of klik op de knop onder het menu. Het volledige menu van het programma is in het Engels geschreven, maar er zullen geen speciale problemen zijn tijdens het gebruik, omdat de bewerkingen snel worden onthouden.

Stap 3

Sleep de mappen en bestanden die u moet combineren tot een afbeelding naar een leeg gedeelte van het programmavenster of gebruik de bijbehorende menu-items. U kunt ook een afbeelding toevoegen aan de afbeelding die gebruikers naast de naam van de afbeelding zien, en de afbeelding opstartbaar maken - om dit te doen, selecteert u het item Boot-image toevoegen. Bekijk een voorbeeld van afbeeldingen in grafische editors, want er kunnen enkele fouten zijn.

Stap 4

Sla de gemaakte afbeelding op door het item Opslaan in het menu te kiezen of door op Ctrl + S op het toetsenbord te drukken. Geef een naam voor de afbeelding op, evenals een locatie voor latere plaatsing. Nadat u op de knop Opslaan hebt geklikt, begint het maken van de afbeelding. Met het programma Active ISO File Manager kunt u afbeeldingen maken van optische schijven en van alle gegevens op de harde schijf. Het programma is betaald, dus je krijgt 14 dagen de tijd om ermee vertrouwd te raken. Als je het programma leuk vindt, koop dan de volledige versie op de website van de fabrikant. Ga hiervoor naar de officiële website en betaal met elektronisch geld.

Aanbevolen: