Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant?

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant?
Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Informant?
Video: Turboshaft-motor 9I56 - 70 liter verbruik per 110 pk. Wat vind je daarvan? 2024, Mei
Anonim

Ongetwijfeld hebben veel gebruikers te maken gehad met het verschijnen van een reclamebanner of porno-informant onderaan elke pagina die wordt geopend. Deze informanten laten je weten dat je je hebt aangemeld voor deze advertentie, maar je kunt je afmelden door een sms naar een verkort nummer te sturen. Doe dit in geen geval. De informant wordt niet verwijderd en het geld wordt van de telefoon gehaald (ongeveer 300 roebel).

Het uiterlijk van de informant is onaangenaam raadselachtig
Het uiterlijk van de informant is onaangenaam raadselachtig

Noodzakelijk

Uw browser en dit artikel

instructies:

Stap 1

Informer verwijderen uit Internet Explorer.

Open uw browser. Selecteer het menu-item "Extra - Internet-opties". Open het tabblad "Geavanceerd" en klik op de knop "Reset". Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Het verwijderen van informant van Opera.

Open de opera. Selecteer het menupunt "Extra - Opties". Er wordt een formulier geopend dat u moet selecteren op het tabblad "Geavanceerd". Klik vervolgens op "Inhoud" en vervolgens op de knop "Javascript-instellingen …". In het geopende venster noteert u op een vel papier alles wat in het veld "Aangepaste Javascript-bestandenmap" is geschreven. Verwijder nu deze invoer uit het veld en klik op "OK". We sluiten de opera. Volg het pad dat u op een stuk papier hebt gekopieerd en verwijder de infectiebestanden met de extensie "js". Als je het daar hebt geschreven "C: WINDOWS uscripts", verwijder dan de hele map "uscripts".

Stap 3

Informant verwijderen uit Mozilla Firefox.

Open de Mozilla Firefox-browser. Selecteer het menu-item "Extra - Add-ons". Selecteer in het formulier "Add-ons" het item "Extensies". Verwijder nu alle items waarvan u niets weet of die u achterdochtig maken.

Aanbevolen: