Audio Uit Een Dvd Halen

Inhoudsopgave:

Audio Uit Een Dvd Halen
Audio Uit Een Dvd Halen

Video: Audio Uit Een Dvd Halen

Video: Audio Uit Een Dvd Halen
Video: Создание DVD AUDIO, c DigiOnAudio2 2024, Mei
Anonim

Audio-extractie van een schijf in dvd-formaat wordt uitgevoerd met speciale software voor het werken met video. Om dit te doen, moet u een geschikt hulpprogramma installeren en configureren om de audiotrack uit het opgegeven bestand in het IFO-formaat te extraheren.

Audio uit een dvd halen
Audio uit een dvd halen

instructies:

Stap 1

Download en installeer een hulpprogramma om audiotracks uit bestanden op een dvd te extraheren. Om dit te doen, downloadt u het programma van de officiële website en installeert u het met behulp van het ontvangen bestand. PgcDemux kan worden gezien als een van de meest eenvoudige en uitgebreide toepassingen van dit soort.

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, plaatst u de filmschijf in het computerstation. Klik daarna op de programmasnelkoppeling die tijdens de installatie is gemaakt. U ziet een venster waarin u in de eerste regel het pad naar het gewenste IFO-bestand moet opgeven.

Stap 3

Documenten van dit formaat zijn meestal te vinden in de VIDEO_TS-directory van de schijf. Klik op de knop Bladeren in de regel Input IFO en specificeer het pad naar het IFO-bestand op de media, je kunt het tussen andere video's in VOB-formaat vinden. Geef in de regel Uitvoermap de map op waarin de reeds verwerkte gegevens moeten worden opgeslagen.

Stap 4

Stel in het Mode-blok de parameter by PGC in. Vink vervolgens het vakje aan naast Demux alle audiostreams, dat zich in het blok Opties bevindt. Als u meer ondertiteltracks afzonderlijk wilt extraheren, klikt u op Demux all subpic streams. Om de videostream op te slaan, klikt u op Demux-videostream en CellTimes.txt maken.

Stap 5

Geef in het blok Domein Titels op. Zorg ervoor dat u de volledige lengte van de film opneemt in de vervolgkeuzelijst hieronder. Als deze waarde slechts voor een paar minuten is, selecteert u een andere IFO die op schijf staat.

Stap 6

Controleer de informatie die u hebt opgegeven en druk vervolgens op de toets Proces. Na het voltooien van de procedure ziet u een melding op het scherm. Ga naar de gewenste map om de geconverteerde gegevens te controleren. Het extraheren van de audiotrack van de dvd is nu voltooid.

Aanbevolen: