Hoe Video Van Schijf Te Branden In Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Video Van Schijf Te Branden In Nero
Hoe Video Van Schijf Te Branden In Nero

Video: Hoe Video Van Schijf Te Branden In Nero

Video: Hoe Video Van Schijf Te Branden In Nero
Video: hoe moet je branden met nero 2024, Mei
Anonim

Opslagschijven met dvd-films bevatten niet altijd een selectie van de benodigde afbeeldingen, dus veel gebruikers creëren zelf een filmbibliotheek. Een van de populaire programma's voor het branden van videobestanden op cd's is Nero.

Hoe video van schijf te branden in Nero
Hoe video van schijf te branden in Nero

instructies:

Stap 1

Nero is in de loop der jaren in verschillende versies beschikbaar gekomen. De nieuwste releases zijn echter niet per se de beste en handigste. Hun grootste nadeel is de omvang, ze proberen de maximale functies op zich te nemen met betrekking tot het bekijken en opnemen van multimediabestanden. Als u snel en gemakkelijk bestanden op een cd wilt branden, is het raadzaam een oudere versie van Nero te gebruiken, bijvoorbeeld de zesde. Er zit niets overbodigs in, het voert zijn taken perfect uit en kan gratis worden gedownload op internet.

Stap 2

Download en installeer het programma op uw computer. Start Nero StartSmart door op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken of door het gewenste item in de lijst met programma's te selecteren: "Start" - "Alle programma's" - Nero - Nero StartSmart. Selecteer in het venster van het actieve programma het type schijf dat moet worden gebrand, meestal dvd. Selecteer vervolgens het menu-item "Data" - "DVD maken met gegevens".

Stap 3

In het Nero Express-venster dat wordt geopend, klikt u op de knop "Toevoegen" en navigeert u naar de map met de videobestanden die zijn voorbereid voor opname. De handigste manier is om bestanden op te nemen in *.avi- of *.mpeg-indeling. Wanneer u zo'n schijf op een dvd-speler start, ziet u een lijst met bestanden en kunt u ze allemaal uitvoeren. Nadat u de vereiste bestanden hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Voltooid" en vervolgens op "Volgende". Plaats een lege schijf in het station, nadat u deze door het programma hebt gecontroleerd, klikt u op de knop "Branden".

Stap 4

Voor het opnemen van *. VOB-bestanden wordt een iets andere opnamevolgorde gebruikt. Klik na het starten van het programma op het pictogram voor de geavanceerde modus onder aan het programma. Selecteer vervolgens "Foto's en video's" - "Dvd-videobestanden branden". Geef in het geopende venster de map op met de *. VOB-, *. BUP- en *IFO-bestanden. Hiermee wordt een VIDEO_TS-map gemaakt met deze bestanden. Het voltooide project hoeft alleen maar op schijf te worden gebrand.

Stap 5

Als u een cd moet kopiëren, start u Nero in de standaardmodus en selecteert u het menu-item "Kopieer" - "Kopieer dvd". Er wordt een venster geopend waarin u het bronstation en het doelstation moet specificeren. Als het dezelfde schijf is, hoeft u niets op te geven, deze wordt automatisch geselecteerd. Plaats de te kopiëren cd in het station en klik op de knop "Rip". Nadat de originele schijf is gekopieerd, wordt u gevraagd een lege cd te plaatsen waarop de kopie wordt gebrand.

Aanbevolen: