Hoe Bestanden Op Schijf Te Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Op Schijf Te Branden Met Nero
Hoe Bestanden Op Schijf Te Branden Met Nero

Video: Hoe Bestanden Op Schijf Te Branden Met Nero

Video: Hoe Bestanden Op Schijf Te Branden Met Nero
Video: Een .ISO-bestand branden op CD of DVD met Nero 2024, Mei
Anonim

Als zelfs tien jaar geleden slechts enkelen zich een computer met een optische drive konden veroorloven, is nu de mogelijkheid om informatie naar een schijf te schrijven heel gewoon. Als er te veel bestanden op uw computer staan en u deze niet wilt verwijderen, kunt u de informatie gewoon naar schijven schrijven. Een van de meest gebruikte brandsoftware is Nero.

Hoe bestanden op schijf te branden met Nero
Hoe bestanden op schijf te branden met Nero

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het Nero-programma.

instructies:

Stap 1

Download het programma van internet. Installeer het op uw computer. Voer het programma uit. Selecteer in het hoofdmenu het formaat van de schijven waarmee u gaat werken. Klik hiervoor op de pijl in het midden van het programmavenster. Aangezien alle moderne computers stations hebben die informatie naar zowel cd's als dvd's kunnen schrijven, moet u cd's/dvd's installeren.

Stap 2

Ga dan naar het tabblad "Favorieten". Hier moet u kiezen naar welke schijf u de bestanden wilt schrijven. Als u een cd gaat gebruiken om uw bestanden te branden, moet u Gegevens-cd maken selecteren. Welnu, als dvd, selecteer dan dienovereenkomstig "DVD met gegevens".

Stap 3

Nadat u deze optie hebt geselecteerd, wordt een venster geopend waarin u bestanden voor opname moet toevoegen. U kunt ze slepen of op de knop "Toevoegen" klikken. Er verschijnt een bladervenster. Selecteer in dit venster een bestand en voeg het toe aan het schijfbrandmenu. Onderaan dit venster bevindt zich een balk die de resterende vrije schijfruimte weergeeft. Zorg ervoor dat het de markering voor de maximale schijfcapaciteit niet overschrijdt, anders kunt u de geselecteerde bestanden niet schrijven.

Stap 4

Nadat alle bestanden zijn geselecteerd, gaat u verder. In het volgende venster kunt u enkele opnameparameters instellen. U kunt bijvoorbeeld het aantal exemplaren selecteren als u meerdere exemplaren van een schijf wilt branden. Als u het vakje naast "Controleer gegevens na schrijven naar schijf" aanvinkt, worden de gegevens, nadat het schrijfproces is voltooid, gecontroleerd op fouten die kunnen optreden bij het schrijven van een schijf. Ook in de regel "Discnaam" kunt u de schijf een naam geven. Het is het dat wordt weergegeven nadat het op de computer is gestart. Nadat u alle opties hebt geselecteerd, klikt u op "Opnemen".

Stap 5

De procedure voor het branden van een schijf start, waarvan de tijd afhangt van de snelheid die het programma heeft bepaald om de huidige schijf te branden. Nadat u deze procedure hebt voltooid, kunt u de schijf uit de lade verwijderen.

Aanbevolen: