Wimpers Vergroten In Photoshop

Inhoudsopgave:

Wimpers Vergroten In Photoshop
Wimpers Vergroten In Photoshop

Video: Wimpers Vergroten In Photoshop

Video: Wimpers Vergroten In Photoshop
Video: Как вернуть трансформацию в Photoshop СС 2019 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop is niet alleen een hoogwaardige grafische editor, maar ook een uitstekende make-uptas voor onze foto's. Hiermee teken je in slechts een paar stappen prachtige donzige wimpers.

Wimpers vergroten in Photoshop
Wimpers vergroten in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Adobe Photoshop-programma;
  • - een foto met wimpers.

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop. Open vervolgens de foto die u wilt bewerken. Dit kan op verschillende manieren. De eenvoudigste is om met de linkermuisknop op het grijze werkgebied van het programma te dubbelklikken en uw foto te selecteren in het venster dat verschijnt. Een andere manier om dit venster op te roepen is door op de "sneltoetsen" Ctrl + O te drukken of door het subitem "Openen" in het menu-item "Bestand" te selecteren.

Stap 2

Om in te zoomen op het gebied rond de ogen, selecteert u het pictogram Inzoomen met een vergrootglas op de werkbalk of drukt u op de Z-toets op uw toetsenbord. Plaats de muiscursor iets links van het oog waarmee je gaat werken en sleep er een kader omheen. Het oogbeeld zal het grootste deel van het werkgebied van het programma vergroten en vullen. Als u het te veel vergroot, kan het programma de afbeelding vervormen.

Stap 3

Om de wimpers te vergroten gebruiken we de Burn tool. Het beeld van deze tool lijkt op een hand. Als u deze knop niet ziet, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van het gereedschap Ontwijken, dat eruitziet als een zwarte cirkel met een streepje er vanaf. Sommige werkbalkpictogrammen bieden u verschillende opties om uit te kiezen. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het gewenste gereedschap.

Stap 4

Pas de grootte van het penseel aan. Stel de grootte in op maximaal 10 pixels, afhankelijk van de kwaliteit van de foto. Stel de hardheid in op 0%. Teken met de muis een verlengstuk van natuurlijke wimpers en observeer de richting van hun groei.

Stap 5

Vergroot de penseelgrootte een paar pixels en schilder enkele streken rond de rand van de oogleden. Dit bootst het effect van de eyeliner na voor een diepere look.

Stap 6

Nadat u alle wimpers hebt getekend en tevreden bent met het resultaat, zoomt u in op de oorspronkelijke schaal en evalueert u de kwaliteit van het uitgevoerde werk opnieuw. Als alles bij u past, klikt u op het menu-item "Bestand" en het sub-item "Opslaan als". Voer een nieuwe naam in voor het bestand en bevestig met de knop "Opslaan".

Aanbevolen: