Hoe De Duidelijkheid In Photoshop Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Duidelijkheid In Photoshop Te Vergroten
Hoe De Duidelijkheid In Photoshop Te Vergroten

Video: Hoe De Duidelijkheid In Photoshop Te Vergroten

Video: Hoe De Duidelijkheid In Photoshop Te Vergroten
Video: How to change language in Adobe PhotoShop to English 2024, Mei
Anonim

Het vergroten van de helderheid verscherpt de details van het beeld, het beeld wordt "professioneel". Houd er echter rekening mee dat u met een foto van lage kwaliteit geen perfect helder beeld krijgt.

Hoe de duidelijkheid in Photoshop te vergroten
Hoe de duidelijkheid in Photoshop te vergroten

Noodzakelijk

Photoshop CS

instructies:

Stap 1

Gebruik het gereedschap Verscherpen in de zijbalk om enkele kleine gebieden te verscherpen. Het lijkt op een driehoekig beeldje. Als je zo'n pictogram niet ziet, zoek dan een druppel of een hand met een uitgestrekte vinger - dit zijn gereedschappen van dezelfde groep. Klik met de rechtermuisknop op een van hen en u ziet een driehoek in het vervolgkeuzemenu. Activeer deze door op de linkermuisknop te klikken.

Stap 2

Open in het bovenste paneel de optie Borstel en selecteer de gewenste diameter, hardheid en vorm van de borstel. Stel de gewenste Overvloeimodus (Mode) en de mate van invloed van het Krachteffect in. Verf over doelgebieden.

Stap 3

Open het filtermenu. Kies een van de filters voor directe actie: Verscherpen, Randen verscherpen of Meer verscherpen. Nadat u een van deze hebt geselecteerd, ziet u meteen het resultaat dat deze opdracht automatisch kan geven. Probeer alle filters om de beurt toe te passen. U kunt ook een van de filters opnieuw selecteren, wat ook in de afbeelding wordt weerspiegeld.

Stap 4

Gebruik voor efficiënter werken de fijnafstemmingstools Smart Sharpen of Unsharp Mask. Kies er een van. De eerste beïnvloedt het hele beeld gelijkelijk, de tweede - meer op gebieden met een aanzienlijk verschil in de kleuren van aangrenzende pixels (contouren). Vink het vakje Preview aan, dan zie je direct het resultaat.

Stap 5

Verplaats de afbeelding in het filtervenster om belangrijke objecten beter te zien. Wijzig de parameter Amount, die de verbetering van het contrast tussen pixels bepaalt. Meestal is 100 tot 200% optimaal.

Stap 6

Verplaats de Radius-schuifregelaar om de breedte van het toonvergelijkingsgebied te definiëren. Voor individuen wordt deze indicator meestal ingesteld van 1 tot 3.

Stap 7

Geef in Slim verscherpen in het veld Verwijderen op welk soort vervaging u wilt verwijderen en vink het vakje Nauwkeuriger aan. Stel in het Onscherp masker de parameter Threshold in van 2 tot 8.

Aanbevolen: