Hoe Maak Je Van Een USB-flashstation Een Lokaal Station?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Van Een USB-flashstation Een Lokaal Station?
Hoe Maak Je Van Een USB-flashstation Een Lokaal Station?

Video: Hoe Maak Je Van Een USB-flashstation Een Lokaal Station?

Video: Hoe Maak Je Van Een USB-flashstation Een Lokaal Station?
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

De taak om een verwisselbare USB-drive in een harde schijf te veranderen, wordt relevant wanneer u probeert een opstartbare USB-drive te maken om de Diskpart-tool te gebruiken. Dit gebeurt meestal wanneer u Windows OS-versie 7 vanaf de XP-versie moet installeren. De oplossing voor de gekozen taak ligt in het gebruik van de Hitachi Microdrive mini-hard disk driver.

Hoe maak je van een USB-flashstation een lokaal station?
Hoe maak je van een USB-flashstation een lokaal station?

Noodzakelijk

Hitachi microdrive-stuurprogramma

instructies:

Stap 1

De reden waarom het Diskpart-hulpprogramma geen verwijderbaar USB-apparaat weergeeft, is de aanwezigheid op elk medium van een speciale Removable Media Bit-descriptor, die verantwoordelijk is voor het herkennen van de schijf als een verwijderbaar apparaat door het besturingssysteem van de computer. Daarom zal het verwijderen van de RMB-descriptor ertoe leiden dat de USB-stick wordt weergegeven als een harde schijf.

Stap 2

Download en pak het Hitachi-stuurprogrammaarchief uit in een tijdelijke map. Gebruik uw geïnstalleerde teksteditor om het bestand cfadisk.inf te openen en definieer een regel met de waarde% Microdrive_devdesc% = cfadisk_install, USBSTORDISK & VEN_JetFlash & Prod_TS1GJF168 & REV_0.00A7B03577C3F1B5 & 0.

Stap 3

Sluit het benodigde USB-apparaat via de poort aan op de computer en open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken. Ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren" en voer de waarde van devmgmt.msc in de regel "Openen" in. Autoriseer het hulpprogramma Apparaatbeheer om uit te voeren door op OK te klikken en het gedeelte Schijfapparaten uit te vouwen.

Stap 4

Roep het contextmenu van uw flashstation op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen". Gebruik het tabblad "Details" van het dialoogvenster dat wordt geopend om de instantiecode van het apparaat te definiëren en de gevonden waarde naar het klembord te kopiëren door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl + C te drukken.

Stap 5

Vervang de waarde USBSTOR … in het bestand cfadisk.inf door de opgeslagen code. Definieer een string met de waarde Microdrive_devdesc = … in de groep Strings en vervang deze door een andere.

Stap 6

Keer terug naar het contextmenu van uw USB-drive en selecteer het item "Update driver". Gebruik de selectievakjes in de velden "Nee, deze keer niet" in het eerste venster van de wizard, "Installeren vanaf een lijst of specifieke locatie" in het tweede en "Niet zoeken" in het derde.

Stap 7

Gebruik de optie Schijf hebben en specificeer de map voor het bestand cfadisk.inf in het volgende venster door op de knop Bladeren te klikken. Bevestig uw keuze in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend en koppel de USB-stick los. Sluit de gemaakte schijf opnieuw aan en volg de formatteringsprocedure.

Aanbevolen: