Hoe Lees Ik Een Diskette?

Inhoudsopgave:

Hoe Lees Ik Een Diskette?
Hoe Lees Ik Een Diskette?

Video: Hoe Lees Ik Een Diskette?

Video: Hoe Lees Ik Een Diskette?
Video: Hoe Oude Diskette Stations Werkten 2024, Mei
Anonim

Diskettes zijn een nogal onbetrouwbaar en verouderd medium. Heel vaak zijn er situaties waarin een kopie van een bestand op een magnetische schijf staat, maar het weigert te functioneren, of de bestanden op een diskette worden gewoon niet geopend.

Hoe lees ik een diskette?
Hoe lees ik een diskette?

instructies:

Stap 1

Plaats de diskette in het juiste station in het geval van de systeemeenheid. Open "Deze computer", ga naar de allereerste schijf die wordt weergegeven in apparaten. Als u problemen ondervindt bij het openen van de diskette zelf, en niet de bestanden erop, kan dit betekenen dat u de gegevens onherstelbaar bent kwijtgeraakt. Probeer de diskette op een andere computer te openen.

Stap 2

Als het de diskettebestanden zelf zijn die beschadigd zijn of om een andere reden niet kunnen worden gelezen, probeer dan extra geïnstalleerde programma's te gebruiken om beschadigde informatie van verwisselbare media te lezen. Er zijn veel van dergelijke programma's op het netwerk, maar de meeste zijn betaald, maar ze hebben een proefperiode, daarom zijn ze best geschikt voor een eenmalige operatie.

Stap 3

Download en installeer de BadCopy Pro-toepassing op uw computer. Het leest beschadigde gegevens met een grote kans op volledig herstel, zelfs als het apparaat snel is geformatteerd. Natuurlijk kun je elk ander programma gebruiken, ze hebben allemaal een vergelijkbare interface en functionaliteit. Het is het beste om de software te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar.

Stap 4

Open het geïnstalleerde programma en maak uzelf vertrouwd met de interface. Selecteer uw diskette als het medium waarvan de bestanden gelezen zullen worden, voer de nodige handelingen uit volgens de instructies van het programma.

Aanbevolen: