Een 1c-rapport Uploaden Naar Een Diskette

Inhoudsopgave:

Een 1c-rapport Uploaden Naar Een Diskette
Een 1c-rapport Uploaden Naar Een Diskette

Video: Een 1c-rapport Uploaden Naar Een Diskette

Video: Een 1c-rapport Uploaden Naar Een Diskette
Video: How to add an internal USB floppy drive 2024, April
Anonim

Ondanks de beschikbaarheid van moderne elektronische media, verplichten belastingdiensten bedrijven nog steeds om rapporten op diskettes in te dienen. Ongeacht het medium waarmee u naar de belastingdienst gaat, moet u echter de nodige informatie uit het programma halen.

Een 1c-rapport uploaden naar een diskette
Een 1c-rapport uploaden naar een diskette

Noodzakelijk

  • - een computer met het programma 1c;
  • - floppydisk;
  • - flopgids.

instructies:

Stap 1

Om informatie over te zetten naar een diskette, moet u eerst een geschikt apparaat in de computer zelf hebben. Vijf-inch diskettestations, zoals diskettes van dit formaat, zijn al lang niet meer in gebruik. Drie-inch exemplaren worden stilaan een zeldzaamheid, maar ze zijn verplicht door de belastingdienst. Steek de floppydisk zo ver mogelijk in de floppydrive totdat hij klikt.

Stap 2

Open het programma 1c. Zoek in het bovenste menu het tabblad "Rapporten". Open het en zoek de regel "Gereguleerde" of "Gereguleerde rapporten". Ga daar staan met de muis.

Stap 3

Er verschijnt een vervolgkeuzemenu voor u. Bovenaan vindt u een venster waarin u de rapporten moet instellen voor welke periode u wilt uploaden. Hieronder vindt u een lijst met functies. Daar ziet u verschillende regels die u aanbieden om bepaalde gegevens te downloaden. Rapportages worden in verschillende formaten bij verschillende instellingen ingediend. In het programma wordt rekening gehouden met de normen en dat is erg handig. Naast de eigen 1c-indelingen kunnen documenten worden opgeslagen in txt. Ze zijn echter meestal vereist in de formaten van het gegeven programma. Markeer de gewenste regel.

Stap 4

U ziet een ander menu waarin u wordt gevraagd de code van de rapporterende ontvanger in te voeren. Hieronder staat een grote it, die een lijst met documenten bevat. Je kunt alles selecteren of een keuze maken door een vinkje in het vakje ernaast te zetten. In hetzelfde menu vindt u een optie waarmee u kunt aangeven voor welke periode u rapportages wilt aanleveren.

Stap 5

Helemaal onderaan staat een regel met het opschrift "Uitvoer van rapportagegegevens naar een bestand", en daaronder bevinden zich de vensters "Naar diskette" en "Naar directory". Markeer degene die je wilt. Nadat u hebt besloten de gegevens naar een diskette uit te voeren, stelt u de naam van de diskette in het daarvoor bestemde vak in. Meestal is dit station A. Druk op de knop "Rapportagegegevens naar bestand uitvoeren". Het wordt aanbevolen om dezelfde bewerking uit te voeren met nog een diskette, omdat de media op elk moment kunnen falen.

Stap 6

U kunt ook informatie in de catalogus weergeven. Om dit te doen, geeft u in het venster "Bladeren" aan waar u het rapport precies wilt opslaan. Nadat de informatie in de gewenste map staat, kunt u deze naar een USB-flashstation overbrengen, op een schijf branden of per e-mail verzenden.

Aanbevolen: