Beltonen Downloaden

Inhoudsopgave:

Beltonen Downloaden
Beltonen Downloaden

Video: Beltonen Downloaden

Video: Beltonen Downloaden
Video: ringtone download kaise kare। google se ringtone download kaise karen। How to download ringtone। 2024, Mei
Anonim

Stel je een situatie voor - op straat lopen, en plotseling horen we een prachtige melodie. Natuurlijk proberen we er meteen achter te komen wat voor prachtige muziek het is. Met ongelooflijke inspanningen slagen we er toch in om erachter te komen wiens werk het is. Het enige wat je nog moet doen is het vinden en genieten van het geluid.

Hoe beltonen te downloaden
Hoe beltonen te downloaden

instructies:

Stap 1

Rekening houdend met de ontwikkeling van moderne technologieën, kan de melodie die je leuk vindt bijna overal worden verkregen. Er is internet - kijk daar, er is geen internet - er zijn vrienden die dit nummer op hun telefoon kunnen downloaden, er zijn geen fans van dit werk onder vrienden - muziekwinkels zullen je helpen. Over het algemeen zijn er heel veel manieren en middelen. Maar eerst dingen eerst.

Stap 2

internetten. Op dit moment is dit wonder van het Amerikaanse leger stevig in het leven van elke persoon terechtgekomen. En het is in dit beruchte netwerk dat je bijna alle informatie kunt vinden.

Stap 3

Om een melodie van internet te downloaden, volstaat het om de naam en artiest (of auteur - afhankelijk van het werk) in de zoekbalk te plaatsen, de zin "download mp3" toe te voegen, en de zoekmachine geeft onmiddellijk honderden van duizenden links waar dit nummer of het wordt genoemd uitvoerder. Meestal behoren de beste opties tot de eerste tien links. Langer is alles eenvoudig. We volgen de link, vinden de knop "download" of "download", geven de locatie aan om het nieuwe bestand op te slaan en starten de download. Het is vrij eenvoudig.

Stap 4

Als de melodie op een oude cd staat, die is uitgebracht lang voordat de mensheid het woord "mp3" voor het eerst hoorde, dan zal de situatie niet veel ingewikkelder zijn. Plaats eerst de schijf in de lezer. Vervolgens activeren we het programma Windows Media Player. In de programmakop vinden we het tabblad "bibliotheek". We gaan daarheen. Selecteer de compositie die je leuk vindt, markeer deze en begin met kopiëren. Meteen wil ik uw aandacht vestigen op het feit dat u een dergelijk bestand niet kunt downloaden met de eenvoudige methode van slepen en neerzetten. Daarom moet u geen tijd en zenuwen verspillen aan dergelijke experimenten.

Aanbevolen: