Hoe Bestanden Naar Dvd Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Naar Dvd Over Te Zetten
Hoe Bestanden Naar Dvd Over Te Zetten

Video: Hoe Bestanden Naar Dvd Over Te Zetten

Video: Hoe Bestanden Naar Dvd Over Te Zetten
Video: How to fix: Memory stick says "File too large" 2024, Mei
Anonim

Dvd's hebben een grotere capaciteit dan cd's, dus ze zijn niet alleen geschikt voor het opnemen van video van hoge kwaliteit, maar ook om ze als opslagmedium te gebruiken. Om schijven te kunnen branden, moet u een station hebben met het label DVD + RDL.

Hoe bestanden naar dvd over te zetten
Hoe bestanden naar dvd over te zetten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - lege dvd-schijf;
  • - CD-Burner XP of Nero programma.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw drive de dvd-brandfunctie ondersteunt (aangegeven in de markering, gemeenschappelijk voor alle moderne apparaatmodellen). Koop een dvd-r/rw-schijf om bestanden uit een winkel te branden. Als je het vaak gaat gebruiken, kies dan voor DVD-RW. U kunt ook een dvd-RDL kopen, die werkt als een verwisselbare USB-drive.

Stap 2

Als u het besturingssysteem Windows Vista of Windows Seven op uw computer hebt geïnstalleerd, kopieert u de bestanden eenvoudig naar de schijf door ze te selecteren en het contextmenu te gebruiken om ze naar de juiste media te sturen. Schrijf vervolgens de bestanden met behulp van standaard Windows-tools.

Stap 3

Als uw computer Windows XP of lager gebruikt, download en installeer dan extra dvd-brandsoftware zoals CD Burner XP. Als u meer functies van de brandsoftware nodig hebt, gebruikt u Nero of vergelijkbare software.

Stap 4

Nadat u de vereiste software hebt geïnstalleerd, gaat u verder met het maken van een opnameproject. Selecteer in het programma het item "Maak een dataschijf" waarna een venster met de inhoud op uw scherm verschijnt. Gebruik de speciale knoppen me om bestanden en mappen van uw computer toe te voegen aan het opnameproject.

Stap 5

Configureer het branden van schijven op uw computer en geef ook de schijfsnelheid op. Als u de beste opnamekwaliteit wilt bieden, halveert u deze parameter. Als u de bestanden na de opname moet controleren, vinkt u het bijbehorende menu-item aan.

Stap 6

Als u de schijf wilt finaliseren, controleer dan ook het bijbehorende menu-item. Als je het open wilt laten om te schrijven, doe dan niets. Wees in dit geval in de toekomst voorzichtig, omdat uw opslagmedium door virussen kan worden beschadigd.

Aanbevolen: