Hoe Bestanden Over Te Zetten Naar Android

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Over Te Zetten Naar Android
Hoe Bestanden Over Te Zetten Naar Android
Anonim

In de meeste gevallen worden tablets en smartphones die draaien op het Android-besturingssysteem niet alleen gebruikt als werkinstrument, maar ook als speler en flashkaart voor het opslaan van informatie, muziek en foto's. Er zijn verschillende manieren om informatie over te zetten van een pc naar een Android-apparaat.

Hoe bestanden over te zetten naar Android
Hoe bestanden over te zetten naar Android

Noodzakelijk

Windows-pc, Android-smartphone of -tablet, USB-kabel

instructies:

Stap 1

De eerste methode is om bestanden over te zetten van een pc naar een Android-apparaat met behulp van een USB-kabel of een kaartlezer als de informatie is opgeslagen op microSD-flashkaarten. Om bestanden over te zetten met een USB-kabel, moet u het apparaat op de computer aansluiten, de functie "gebruiken als geheugenkaart" op de tablet of telefoon selecteren (anders zal het apparaat de pc zien als een netwerk voor het opladen van de batterij en wordt niet weergegeven als een aangesloten apparaat). Vervolgens moet u de bestanden op uw computer kopiëren en in de gewenste map in het geheugen van uw Android-apparaat plakken. Als uw apparaat een optionele microSD-kaart gebruikt, kunt u deze uit de sleuf verwijderen, in de kaartlezer plaatsen en aansluiten op uw computer. Vervolgens moet je de bestanden die je nodig hebt kopiëren en op de USB-stick plakken.

Stap 2

De tweede eenvoudige manier om gegevens van een computer naar een Android-apparaat over te zetten als er geen draadloos internet is, is door bestanden over te zetten via Bluetooth. Deze methode is onhandig voor het overbrengen van een groot aantal bestanden, aangezien elk bestand afzonderlijk moet worden geselecteerd en verzonden. Bovendien is de transmissiesnelheid bij gebruik van Bluetooth veel lager dan in alle andere gevallen. Om bestanden over te dragen, moet u de Bluetooth-functie op uw pc en op uw tablet of telefoon inschakelen, vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand klikken en op "Verzenden via Bluetooth" klikken.

Stap 3

De derde overdrachtsmethode werkt wanneer op beide apparaten wifi is ingeschakeld. De eenvoudigste manier is om apparaten te verenigen in een enkel netwerk en bestanden over te zetten van pc naar Android-apparaat. Als u de apparaten niet met een netwerk kunt verbinden, kunt u ook de Airdroid-toepassing naar uw tablet downloaden en het kopiëren van bestanden regelen via de browser van uw computer.

Stap 4

De vierde methode werkt wanneer internet is ingeschakeld op een Android-apparaat. Door applicaties te downloaden die synchroniseren met cloudopslag (bijvoorbeeld Dropbox), kun je bestanden overzetten naar je tablet of telefoon vanaf elke computer met een internetverbinding, waar ook ter wereld. Bestanden worden geüpload naar een server op internet, van waaruit u een link kunt verzenden om te bekijken en te downloaden. Het volume aan bestanden wordt alleen beperkt door de betalingssnelheid voor cloudopslag (er zijn gratis en betaalde versies). Dergelijke bestanden worden opgeslagen in de systeemmappen "foto's", "muziek" en "video". Van daaruit kunnen ze worden gesorteerd in gebruiksvriendelijke mappen. U kunt ook bestanden uploaden naar de server vanaf een mobiel apparaat en ze overbrengen naar elke computer.

Aanbevolen: