Hoe Twee Afbeeldingen Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Afbeeldingen Te Combineren
Hoe Twee Afbeeldingen Te Combineren

Video: Hoe Twee Afbeeldingen Te Combineren

Video: Hoe Twee Afbeeldingen Te Combineren
Video: Afbeeldingen verkleinen, uitsnijden en comprimeren | Photoshop en Afbeeldingen 2024, Mei
Anonim

Het kan nodig zijn om twee afbeeldingen te combineren om de ene afbeelding met de andere te vergelijken en om een complete collage te maken waarmee u een afbeelding kunt maken van beide afbeeldingen die naast elkaar worden geplaatst om contrast te creëren of om om de gelijkenis van de ene foto met de andere te laten zien.

Hoe twee afbeeldingen te combineren
Hoe twee afbeeldingen te combineren

instructies:

Stap 1

Gebruik Paint om twee afbeeldingen naast elkaar te plaatsen. Dit programma is opgenomen in alle distributies van Microsoft-besturingssystemen, dus u hoeft in dit geval niets te downloaden. Start het door via het "Start"-menu "Programma's" en vervolgens "Standaard" te gaan. U kunt ook met de rechtermuisknop op een afbeelding klikken en de regel "Open door" selecteren en vervolgens het programma Paint selecteren.

Stap 2

Open de tweede afbeelding op dezelfde manier. Gebruik het gereedschap "Selecteren" door op het overeenkomstige pictogram in het paneel van het tekenprogramma te klikken, klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geopende afbeelding en selecteer het bijschrift "Alles selecteren". Klik nogmaals met de rechtermuisknop op het geselecteerde gebied en klik op de regel "kopiëren", of druk op de toetsencombinatie "CTRL + C".

Stap 3

Schakel over naar de tweede afbeelding. Er is een kleine zilveren stip in de rechter benedenhoek van de afbeelding. Houd het met je muis vast en sleep het naar de rand van het scherm. De witte achtergrond wordt gewist, zodat u een tweede afbeelding kunt invoegen. Klik met de rechtermuisknop op de witte achtergrond en selecteer de regel "Plakken", of druk op de toetscombinatie "CTRL + V".

Stap 4

Sleep de gekopieerde afbeelding naar de kant waar u deze wilt hebben. Laat na het slepen de muisknop los. Klik op de zilveren stip in de rechterbenedenhoek waar je de vorige keer op hebt geklikt, en pas aan zodat het grijs het wit volledig bedekt, met twee aaneengesloten foto's erna. Bewaar het bestand.

Aanbevolen: