Hoe Twee Foto's Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Foto's Te Combineren
Hoe Twee Foto's Te Combineren

Video: Hoe Twee Foto's Te Combineren

Video: Hoe Twee Foto's Te Combineren
Video: Meerdere Foto's Samenvoegen in Photoshop. 2024, April
Anonim

Het maken van uw eigen afbeeldingen is een zeer interessante creatieve onderneming. En dit vereist helemaal geen krachtige grafische toepassingen, zoals het op het eerste gezicht lijkt.

Hoe twee foto's te combineren
Hoe twee foto's te combineren

Het is nodig

ACDSee, Paint

instructies:

Stap 1

Laten we het meteen voor onszelf begrijpen: er zijn een groot aantal bronnen waarmee u afbeeldingen online kunt lijmen, bijsnijden en andere manipulaties kunt uitvoeren. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van dergelijke sites: https://www.avazun.ru, https://croper.ru, https://www.fanstudio.ru e

Stap 2

Het werken met deze bronnen is vrij eenvoudig, maar ze hebben allemaal een groot nadeel: een internetverbinding is vereist. Het tweede nadeel is dat na het verwerken van de afbeelding er automatisch een watermerk met het bronlogo op wordt geplaatst.

Stap 3

Het is vrij eenvoudig om zelf twee foto's te combineren. Hiervoor hebben we twee programma's nodig, waarvan er één is opgenomen in de standaardset hulpprogramma's van Windows-besturingssystemen.

Stap 4

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van het combineren van afbeeldingen met behulp van het ACDSee-programma. Download en installeer het op uw computer. Het is helemaal niet nodig om naar de nieuwste versie van het programma te zoeken. In ons geval zal het ACDSee 10 Pro zijn.

Stap 5

Open beide afbeeldingen en noteer hun grootte. Laten we zeggen dat de ene foto een resolutie heeft van 640x480 en de andere een resolutie van 800x600. Om de kwaliteit van de foto niet te verliezen, verkleinen we de grootte van de tweede foto. Open het met ACDSee.

Stap 6

Druk op Ctrl+R. U ziet een menu om het formaat van de afbeelding te wijzigen. Typ 640 in het veld Breedte en 480 in het veld Hoogte. Klik op Voltooien en sla de afbeelding op.

Stap 7

Open de eerste afbeelding (deze staat na het lijmen aan de linkerkant) in ACDSee. Druk op Ctrl+C. Open het standaard Windows-programma - Paint. Druk op Ctrl en "-" voor eenvoudig bekijken. Verplaats uw cursor naar de linkerbenedenhoek van de witte achtergrond. Strek het zo breed mogelijk uit. Druk op Ctrl + V om de eerste afbeelding te plakken.

Stap 8

Open de tweede afbeelding in ACDSee. Druk op Ctrl+C. Ga naar Paint en druk op Ctrl + V. Het tweede fragment zal overlappen met het eerste. Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt. Sleep de afbeelding naar rechts. Overeenkomen met de randen van de foto's. Sla het resulterende fragment op.

Aanbevolen: