Hoe Twee Afbeeldingen Te Openen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Afbeeldingen Te Openen In Photoshop
Hoe Twee Afbeeldingen Te Openen In Photoshop

Video: Hoe Twee Afbeeldingen Te Openen In Photoshop

Video: Hoe Twee Afbeeldingen Te Openen In Photoshop
Video: Les 225 Photoshop - 3 manieren om een foto te openen in Photoshop 2024, Mei
Anonim

Als u twee afbeeldingen tegelijk in Adobe Photoshop moet openen, kunt u dit op de twee meest populaire manieren doen. Opgemerkt moet worden dat het openen van afbeeldingen in de applicatie geen problemen oplevert. Alle acties kunnen met een paar muisklikken worden uitgevoerd.

Twee afbeeldingen openen in Photoshop
Twee afbeeldingen openen in Photoshop

Noodzakelijk

Computer, Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Twee afbeeldingen openen in Adobe Photoshop via de applicatie-interface. Om later tijd te besparen, verplaatst u de gewenste afbeeldingen naar uw bureaublad. Voordat u eraan kunt werken, moet u de grafische editor zelf starten. Dit wordt gedaan via de juiste applicatiesnelkoppeling in het menu Start of op het bureaublad. Wanneer Adobe Photoshop klaar is om te werken, kunt u beginnen met het laden van afbeeldingen in het programma.

Stap 2

Klik in het actieve venster van het programma op het menu "Bestand". Direct daarna ziet u een vervolgkeuzelijst waarin u de opdracht "Openen" moet selecteren. Het opstartvenster van het programma verschijnt voor je. Klik in dit venster op het pictogram "Desktop" (u hebt eerder afbeeldingen hierheen verplaatst) en selecteer de benodigde afbeeldingen om mee te werken. Nadat de afbeeldingen zijn geselecteerd, voert u de opdracht "Openen" uit door op de overeenkomstige knop te klikken. De afbeeldingen worden apart in het programma geopend. Er is ook een alternatieve manier om twee afbeeldingen tegelijk te openen in Photoshop. Je hoeft hiervoor niet eens het programma te draaien.

Stap 3

Rangschik de gewenste afbeeldingen zodat ze direct samen geselecteerd kunnen worden. Nadat de afbeeldingen zijn geselecteerd, moet u op een ervan met de rechtermuisknop klikken. Er verschijnt een menu waarin u de opdracht "Openen met" moet selecteren. In de volgende fase moet je naar de link "Bladeren" gaan en een photoshop-programma selecteren. De applicatie wordt gestart met afbeeldingen die al zijn geopend.

Aanbevolen: