Hoe Een Video In Flash In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Video In Flash In Te Voegen
Hoe Een Video In Flash In Te Voegen

Video: Hoe Een Video In Flash In Te Voegen

Video: Hoe Een Video In Flash In Te Voegen
Video: Custom Flash Video Player streaming and progressive video, learn flash, flash tutorial 2023, Maart
Anonim

Flash-video's die op internetpagina's worden geplaatst, zijn erg populair; om ze te bekijken, drukt u gewoon op de bladerknop. Als de gebruiker zijn eigen flash-film wil maken met de beelden die hij heeft gefilmd, moet hij gespecialiseerde programma's gebruiken.

Hoe een video in Flash in te voegen
Hoe een video in Flash in te voegen

Noodzakelijk

Gratis Video naar Flash Converter-programma

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat een sitebezoeker uw video kan bekijken, moet u deze converteren naar een van de twee formaten - *.swf of *.flv. Om dit te doen, moet u gespecialiseerde programma's gebruiken, bijvoorbeeld Free Video to Flash Converter.

Stap 2

Download en installeer het programma, voer het uit. Klik op de knop Bestanden toevoegen en selecteer je originele video. Het programma ondersteunt een zeer groot aantal formaten, waaronder de meest populaire: *.avi, *.mpeg, *.mpg, *.mkv, *.div, *.divx en andere.

Stap 3

Standaard is de naam van het uitvoerbestand hetzelfde als het origineel. U kunt de naam opgeven van het toekomstige bestand dat u nodig heeft, en er wordt een venster geopend waarin u alle parameters ziet om de naam op te geven.

Stap 4

Om de map te selecteren waarin het uiteindelijke bestand wordt opgeslagen, klikt u op de knop "Bladeren" en selecteert u de gewenste map. Klik OK.

Stap 5

Selecteer in de vervolgkeuzelijst Indelingen het gewenste bestandstype: SWF of FLV. Om het afspelen van video op de sitepagina te kunnen regelen, selecteert u het FLV-formaat.

Stap 6

Klik op de knop "Speler" en selecteer in het geopende venster de parameters - type en kleur. Het uiterlijk van de speler wordt weergegeven aan de rechterkant van het venster. Klik OK.

Stap 7

Klik op de knop "Converteren" en wacht tot het proces is voltooid. Aangezien het conversieproces behoorlijk lang kan duren, is de optie om de computer uit te schakelen na het einde van de conversie beschikbaar.

Stap 8

Open de map met de conversiebestanden en upload de volgende bestanden naar uw site: player_flv_maxi.swf, start_frame.jpg, get_video.flv, get_video.xml. Ze moeten zich in dezelfde map bevinden als de sitepagina waarop de video wordt afgespeeld.

Stap 9

Voeg het volgende script toe aan de paginacode:

Stap 10

Nu na het openen van de pagina, ziet u het spelervenster. De parameters kunnen worden gewijzigd door het bestand get_video.xml te bewerken.

Populair per onderwerp