Hoe Ondertitels Aan Een Video Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels Aan Een Video Toe Te Voegen
Hoe Ondertitels Aan Een Video Toe Te Voegen

Video: Hoe Ondertitels Aan Een Video Toe Te Voegen

Video: Hoe Ondertitels Aan Een Video Toe Te Voegen
Video: Ondertiteling YouTube toevoegen (stap-voor-stap uitleg) 2024, April
Anonim

Het is erg interessant om je eigen ondertitels aan het videomateriaal toe te voegen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het vereiste programma te downloaden en een nieuw, reeds bijgewerkt materiaal te maken. Met dergelijke titels zal het interessant zijn om zelfs films zonder vertaling te bekijken.

Ondertitels toevoegen aan video's
Ondertitels toevoegen aan video's

Video's en andere video's bekijken is geweldig als je goed kunt zien en horen. De situatie is anders voor mensen met een handicap, voor hen zijn er veel uitvindingen, waaronder ondertitels. Ze toevoegen aan een video is geen moeilijke taak, je moet alleen uitzoeken hoe je het goed kunt doen.

Video-editorprogramma

Adobe Premier Pro installeren kan niet eenvoudiger. Na de installatie moet je een nieuw project maken, het filmbestand op de videotrack plaatsen. Om ondertitels toe te voegen, selecteert u het menu "Bestand" en zoekt u de opdracht "Nieuw". Nadat u een nieuw bestand in het geopende venster hebt gemaakt, moet u uw ondertitels toevoegen en deze onder aan het scherm plaatsen. Om de inscriptie duidelijk zichtbaar te maken tegen de achtergrond van de videoweergave, moet u deze het meest contrasterend maken.

Hoofdtekst

Alle tekst die u maakt, moet zich onder de kaders bevinden die overeenkomen met de werkelijkheid. Nadat alle ondertitels zijn genaaid, controleert u of u tijd heeft om ze te lezen. Zorg ervoor dat de labels elkaar niet overlappen. Hiervoor wordt een control review uitgevoerd, waarin alle tekortkomingen zichtbaar worden.

Een andere manier

Er is nog een ander programma waarmee u ondertitels aan uw video's kunt toevoegen: Pinnacle Studio. Download het programma en installeer het op uw pc. Ga na de installatie naar het tabblad "Installatie" en upload het videomateriaal dat u nodig hebt, het bestand waarmee wordt geopend met de methode slepen en neerzetten. Sleep het bestand naar het venster met de titel "Film 1". Dan kun je ondertitels toevoegen, terwijl je al het materiaal in verschillende delen verdeelt.

Kies een site met twee of drie kleine zinnen. Om alles zonder overlays te houden, focus je vervolgens op een paar regels titels zodat er geen problemen zijn met lezen. Het proces van het invoegen zelf zou als volgt moeten zijn: selecteer met de muis het deel van de geknipte video waar u de tekst wilt invoegen en klik vervolgens op de letter "T" aan de linkerkant van het scherm, naast andere toetsen. Voorbeeldtitels verschijnen op het scherm, dubbelklik met de linkermuisknop en hieronder verschijnt een voorbeeld.

Dubbelklik ook op het voorbeeld en ga naar het gedeelte "bewerken", hier moet u al de instellingen en parameters selecteren. Na het kiezen van degene die je nodig hebt, zet je OK, daarmee ga je akkoord met de keuze. Zo kun je ondertitels volledig over de hele video invoegen.

Deze procedure zal amateurs helpen om buitenlandse films in het origineel, maar met ondertiteling, te bekijken, evenals mensen met een handicap om het materiaal volledig te bekijken.

Aanbevolen: