Hoe U Uw Browser Kunt Aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Browser Kunt Aanpassen
Hoe U Uw Browser Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Browser Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Browser Kunt Aanpassen
Video: Standaard browser aanpassen in windows 10 2023, December
Anonim

Het programma waarmee u de pagina's van sites kunt bekijken, wordt een browser genoemd. De meeste mensen verwijzen naar de ingebouwde standaard Internet Explorer-browser in het Windows-besturingssysteem als de browser. Deze browser heeft veel verschillende versies. De laatst uitgebrachte versie is 9.0. Als u niet tevreden bent met de huidige Verkenner en u wilt een andere versie installeren en configureren, voert u de volgende stappen uit:

Hoe u uw browser kunt aanpassen
Hoe u uw browser kunt aanpassen

Noodzakelijk

Computer, Internet Explorer, Internettoegang

instructies:

Stap 1

Als uw computer is verbonden met internet, gaat u naar de bron waar u de distributiekit kunt krijgen. Kies een bron met een goede reputatie om uzelf niet tegelijkertijd "hoofdpijn" te bezorgen in de vorm van spyware, virussen, Trojaanse paarden. Wanneer u een distributiekit kiest, moet u letten op de overeenstemming met de versie van uw besturingssysteem, de versie van de bitcoderingsgrootte, taallokalisatie, de mogelijkheid om de installatie van extra panelen van populaire systemen, zoals mail, yandex, uit te schakelen, qip en anderen.

Stap 2

Dus je hebt een betrouwbare distributiekit - gedownload van internet, geleend van vrienden en andere opties. Sommige versies vereisen specifieke updates van het besturingssysteem en de installatie start niet zonder deze. Voer het uit met een dubbelklik op uw computer. Ga akkoord met de gebruikersovereenkomst en klik op "Installeren". U hoeft verder niets te doen om te installeren, de browser installeert zichzelf. Soms ervaren sommige mensen installatiefouten, maar hun gevallen moeten individueel worden bekeken, omdat aan bepaalde vereisten niet is voldaan op hun machine, vandaar de problemen. Alle moeilijkheden ontstaan altijd door de onwetendheid van de gebruiker zelf en zijn verkeerde acties.

Stap 3

De browser is geïnstalleerd. Ga naar het menu-item "Internetopties". Hier kunt u de vereiste parameters van uw browser instellen. Op het tabblad Algemeen installeren de meeste mensen Explorer graag vanaf een lege pagina. Het tijdelijke bestand helpt bij de prestaties van de browser. Iedereen kan talen, lettertypen, kleuren, ontwerpen en stijlen instellen volgens individuele voorkeuren. De instellingen van de overige tabbladen in het menu "Internetopties" worden ook standaard ingesteld tijdens de installatie. Om van de parameters te veranderen, moet u speciale kennis hebben. U moet bijvoorbeeld niet alleen het selectievakje "Geavanceerd" aanvinken en de schuifregelaar naar "Beveiliging" verplaatsen als u niet weet waar deze parameters voor zijn. Raadpleeg de gerelateerde bronnen voor meer informatie.

Aanbevolen: