Hoe Te Mounten Vanuit Archief

Inhoudsopgave:

Hoe Te Mounten Vanuit Archief
Hoe Te Mounten Vanuit Archief

Video: Hoe Te Mounten Vanuit Archief

Video: Hoe Te Mounten Vanuit Archief
Video: Tour de France 1953 2024, Mei
Anonim

Standaard associeert de WinRAR-archiver die op de overgrote meerderheid van Windows-computers wordt gebruikt schijfkopiebestanden met de.iso-extensie als *.rar-archieven. Daarom vereist de taak van het monteren van een afbeelding van de gewenste toepassing de betrokkenheid van aanvullende software.

Hoe te mounten vanuit archief
Hoe te mounten vanuit archief

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een gratis versie van de gespecialiseerde toepassing DAEMON Tools - DAEMON Tools Lite. De installatie van dit programma zal voor de meest onervaren gebruiker geen problemen opleveren - u hoeft alleen maar akkoord te gaan met alle suggesties van het installatieprogramma en te wachten tot het systeem opnieuw is opgestart. Zoek het nieuw geïnstalleerde app-pictogram met een bliksemschicht in de lade. Merk op dat het systeem dan een nieuwe virtuele schijf weergeeft.

Stap 2

Open het menu van de geïnstalleerde DAEMON Tools Lite-toepassing door met de linkermuisknop te klikken en het item "Drive 0: [0:] No Data" te selecteren. Geef in het geopende dialoogvenster voor het selecteren van afbeeldingen de gewenste op en bevestig uw keuze door op de knop "Openen" te klikken. Houd er rekening mee dat deze actie het DAEMON Tools Lite-programmamenu zal veranderen - de naam van het geselecteerde volume verschijnt in de regel "Drive 0: …".

Stap 3

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Navigeer naar de map met de gewenste schijf en open deze. Verdere manieren om met de afbeelding te werken zijn absoluut identiek aan de standaard - bestanden kunnen worden bekeken, gestart, verplaatst of verwijderd.

Stap 4

Houd er rekening mee dat wanneer u een programma installeert dat uit meerdere volumes bestaat, u eerst de eerste afbeelding in de emulator moet mounten en het programma-installatieprogramma moet uitvoeren. Met deze actie wordt het installatieproces gestart, maar op een gegeven moment wordt de installatie onderbroken en wordt u gevraagd de volgende schijf te plaatsen. U moet alle bovenstaande stappen herhalen en de vereiste afbeelding aansluiten. Bevestig de geselecteerde actie door op OK te klikken en wacht tot het proces voor het koppelen van het volume is voltooid.

Aanbevolen: