Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Flashdrive

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Flashdrive
Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Flashdrive

Video: Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Flashdrive

Video: Gegevens Herstellen Van Een Geformatteerde Flashdrive
Video: Pen Drive Herstel | Gegevens herstellen van geformatteerde Pen Drive | Flash Drive | USB | Deel 2 2024, Mei
Anonim

Voordat u een USB-flashstation formatteert, is het raadzaam om ervoor te zorgen dat deze niet de benodigde informatie bevat. Maar soms is het onmogelijk om uzelf te beschermen tegen onbedoelde opmaak. In dit geval is gegevensherstel vereist.

Gegevens herstellen van een geformatteerde flashdrive
Gegevens herstellen van een geformatteerde flashdrive

instructies:

Stap 1

Om gegevens van een geformatteerde flashdrive te herstellen, hebt u een van de gespecialiseerde toepassingen nodig. Voorbeelden zijn R.saver, Recuva, UFS Explorer, enz. Sluit de USB-flashdrive aan op uw computer en voer een van de geselecteerde toepassingen uit om informatie te herstellen.

Stap 2

Wacht na het starten tot het einde van het automatische scanproces. Daarna toont de programma-interface een lijst met gevonden partities en apparaten die op de computer zijn aangesloten. Selecteer het USB-flashstation waarvan u informatie wilt herstellen.

Stap 3

Configureer desgewenst opties voor informatieherstel. U kunt het type bestandssysteem, codering, scangebied van flashstationgeheugen voor gegevensherstel, algoritme specificeren. U kunt ook alle instellingen als standaard laten.

Stap 4

Begin daarna met het scannen van het geselecteerde apparaat. De duur van de scan wordt beïnvloed door kenmerken als de baudrate van de interface waarmee het apparaat is aangesloten en de grootte van de flashdrive zelf. Hoe groter het is, hoe meer tijd het kost. Het resultaat van de scan is de weergave in de programma-interface van de gevonden mappen en bestanden die van het apparaat zijn verwijderd.

Stap 5

Bestudeer de verstrekte informatie zorgvuldig en bepaal welke gegevens moeten worden hersteld. Selecteer degene die u wilt herstellen. Klik daarna op de programmawerkbalk op de knop die verantwoordelijk is voor het starten van het herstelproces. Geef in het venster dat verschijnt de locatie op de harde schijf van de computer op waar de te herstellen bestanden zullen worden geschreven. Het is onmogelijk om het geheugen van de flashdrive te selecteren om op te slaan. Bevestig de start van de herstelprocedure en wacht tot alle benodigde bestanden zijn hersteld.

Stap 6

Als het gebruik van de applicatie niet de verwachte resultaten opleverde, probeer dan een ander programma voor gegevensherstel.

Aanbevolen: