Hoe De Xenus-console Aan Te Roepen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Xenus-console Aan Te Roepen?
Hoe De Xenus-console Aan Te Roepen?

Video: Hoe De Xenus-console Aan Te Roepen?

Video: Hoe De Xenus-console Aan Te Roepen?
Video: Xbox plays Steam games now 2024, Mei
Anonim

Xenus is een actie- / RPG-game voor één speler die lang geleden is uitgebracht - in 2005 heeft het echter tot op de dag van vandaag zijn relevantie behouden. Deze game heeft, net als elke andere, zijn eigen cheatcode-invoersysteem.

Hoe de xenus-console aan te roepen?
Hoe de xenus-console aan te roepen?

Noodzakelijk

tekstverwerker

instructies:

Stap 1

Start het spel. In Xenus wordt de console gestart door op de tilde te drukken, dit is echter niet voor alle versies van het spel een voordeel. Druk op "~" om de console te openen. Als er niets gebeurt, probeer dan de toetsenbordindeling te wijzigen en druk nogmaals op deze toets. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat uw lay-out dit symbool niet ondersteunt.

Stap 2

Als de console in de Xenus-game niet start door op de tilde te drukken, en dit gebeurt in de meeste gevallen, maak dan extra instellingen. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling op het bureaublad van het spel. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu en open de Bladeren naar de map waarnaar wordt verwezen door deze snelkoppeling. Je kunt er ook naartoe gaan in de map Games of Program Files op je lokale schijf, als je je herinnert in welke map je de gamebestanden hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Zoek in deze map of in de submappen een tekstbestand met de naam "Game". Open het met Kladblok of Word Pad. Bekijk het zorgvuldig en vind de regel met de tekst [Console]. Plaats de cursor aan het einde van de regel, druk op Enter en schrijf eronder "enabled = 1" (zonder aanhalingstekens). Als gevolg hiervan zou u een record van het volgende formulier moeten hebben:

[Troosten]

ingeschakeld = 1

Stap 4

Start het spel. Probeer de console weer te openen door op de tilde te drukken. Probeer deze toets in verschillende spelmodi in te drukken. Als het nog steeds niet verschijnt, probeer dan de reeks te herhalen en controleer het resultaat opnieuw. Als er geen wijzigingen zijn geweest, ondersteunt uw versie van de game het bellen naar de console gewoon niet.

Stap 5

Gebruik het programma Art Money om enkele waarden in het Xenus-spel te corrigeren. Om dit te doen, selecteert u in de processen het spel dat u speelt, voert u de zoekopdracht in naar de waarde die u wilt wijzigen, vervangt u het in het spel (verlaagt of verhoogt natuurlijk), filtert de resultaten door een nieuwe waarde in te voeren en zo aan totdat je een enkele regel hebt … Verander de indicator in de volgende kolom, ga naar het spel en sla op.

Aanbevolen: