Inloggen Op De Telefoon Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Inloggen Op De Telefoon Vanaf Een Computer
Inloggen Op De Telefoon Vanaf Een Computer

Video: Inloggen Op De Telefoon Vanaf Een Computer

Video: Inloggen Op De Telefoon Vanaf Een Computer
Video: TELEFOON GEBRUIKEN VIA PC! | Tutorial 2024, April
Anonim

U kunt foto's, muziek, video's en andere bestanden naar uw telefoon uploaden via speciale diensten van mobiele operators, maar ook door dure sms'jes te sturen naar verschillende korte nummers. Serious business is gebaseerd op telefooninhoud. Maar er is altijd een alternatief voor betaald entertainment. Als je van je computer naar je telefoon gaat, kun je al deze bestanden gratis uploaden.

Inloggen op de telefoon vanaf een computer
Inloggen op de telefoon vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Tijdens het bestaan en de wijdverbreide verspreiding van mobiele telefonie, toen communicatie en synchronisatie van een mobiele telefoon en een computer een serieuze noodzaak werden, hebben apparaatfabrikanten drie belangrijke manieren ontwikkeld om van een computer naar een telefoon te gaan en bestanden over te dragen. • De eerste optie is via een speciale kabel, meestal van de USB-standaard.

• De tweede optie is het gebruik van een Bluetooth-adapter.

• De derde optie is via de infraroodpoort.

Bepaal welke van de vermelde apparaten voor u beschikbaar zijn. Ze vereisen allemaal, met uitzondering van de USB-kabel, extra geïnstalleerde computerapparatuur.

Stap 2

Via een Bluetooth-adapter kopieer je verschillende bestanden naar je telefoon terwijl je je binnen een straal van enkele meters van je computer bevindt. Om direct van een computer naar een telefoon te gaan en verschillende acties uit te voeren met bestanden van mobiele telefoons of bijvoorbeeld sms-berichten via Bluetooth, moet je een speciaal programma downloaden en installeren op je computer. Ooit werden voor de telefoons van elke fabrikant enkele tientallen verschillende programma's geschreven voor een amateur. Tegenwoordig kun je dankzij de trend naar algemene standaardisatie universele programma's vinden waarmee je van een computer naar telefoons van verschillende fabrikanten kunt gaan, bijvoorbeeld PC Suite of MOBILedit.

Stap 3

Infrarood is een technologie die stilaan tot het verleden aan het worden is. De verbindings- en bestandsoverdrachtsnelheid is laag en het werkbereik is meerdere malen korter dan dat van dezelfde Bluetooth. Het werken ermee is vergelijkbaar met verbinding maken via Bluetooth, dus alle vereisten voor het gebruik ervan blijven hetzelfde.

Stap 4

Het aansluiten van een computer en een telefoon via een USB-kabel is de handigste en meest voorkomende optie. Met behulp van een kabel kun je van een computer naar de telefoon gaan zoals een gewone USB-stick (als het apparaat een geheugenkaart heeft), en ook alle beschikbare schijven van de telefoon zien, net als op een andere computer. Naast de USB-kabel heb je ook speciale software nodig om met je telefoon te werken. Tegelijkertijd zal de snelheid van informatieoverdracht tussen de telefoon en de computer het hoogst zijn voor alle bovenstaande oplossingen.

Aanbevolen: