Hoe Een Bot Te Berekenen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bot Te Berekenen
Hoe Een Bot Te Berekenen

Video: Hoe Een Bot Te Berekenen

Video: Hoe Een Bot Te Berekenen
Video: Beleggen Met De Bots App: Mijn Ervaringen Na 8 Maanden 2024, Maart
Anonim

Een bot (of een robot) is een programma dat elke actie op een computer uitvoert zonder de hulp van mensen. Nu zijn er nogal wat van dergelijke programma's: in games, in antwoordapparaten, maar heel vaak gebruiken ze bots op internet. Maar hoe onderscheid je het van een mens?

Hoe een bot te berekenen
Hoe een bot te berekenen

instructies:

Stap 1

Meestal worden op internet bots gebruikt om een persoon kwaad te doen. Ze verspreiden virussen en spam, uploaden onnodige informatie naar websites, stelen gegevens en wachtwoorden, enz. Als u zich echter aan enkele veiligheidsregels houdt, kunt u uw computer beschermen tegen slechte gevolgen.

Stap 2

Vkontakte heel vaak berichten met advertenties of spam worden verzonden door onbekende mensen. Deze mensen blijken gehackte bots te zijn, en dan sturen andere programma's ook berichten van hen. Dergelijke berichten bevatten nooit nuttige informatie, maar slechts enkele links naar kwaadaardige sites, waarna een grote verscheidenheid aan virussen op de computer verschijnt. Sommige van deze virussen zijn vaak erg moeilijk te verwijderen. Klik daarom niet op onbekende links.

Stap 3

Bots onderscheiden van mensen is echter vrij eenvoudig. Omdat van programma's is er meestal een massamailing, dan kunnen de berichten je naam bevatten (en precies degene die je hebt geschreven). Soms worden in plaats van een naam een groot aantal verschillende tekens geschreven. Als gebruikers één identiek bericht krijgen, wordt deze pagina gewoon geblokkeerd. En dus is het waarschijnlijk dat met een verandering in sommige woorden het bericht naar zoveel mogelijk mensen wordt verzonden, en iemand zal zeker betrapt worden en de link volgen. Wees daarom voorzichtig. Gewone mensen zullen nooit een link naar een onbegrijpelijke site weggooien.

Stap 4

Er zijn bots die concertkaartjes kopen en ze vervolgens voor een hogere prijs doorverkopen. En het komt ook voor dat meerdere mensen één kaartje kopen. Om dit te voorkomen, koop je tickets alleen op vertrouwde plaatsen: sites die een officiële bevestiging hebben of de mogelijkheid om een kaartje te kopen waar op tv, radio, enz. Over werd gesproken, evenals aan de kassa.

Stap 5

Dit zijn niet alle soorten bots die bestaan. Wees daarom voorzichtig met alle verdachte informatie. Onthoud dat bots door mensen gemaakte programma's zijn die hetzelfde doen. Als het om aankopen gaat, doe ze dan op bekende sites, maar niet via een derde partij.

Aanbevolen: