Hoe PDF-bestanden Naar Auto CAD Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF-bestanden Naar Auto CAD Te Converteren
Hoe PDF-bestanden Naar Auto CAD Te Converteren

Video: Hoe PDF-bestanden Naar Auto CAD Te Converteren

Video: Hoe PDF-bestanden Naar Auto CAD Te Converteren
Video: How to convert AutoCAD DWG to a PDF file - Tutorial 2023, Maart
Anonim

PDF, of Portable Document Format, is een bestandsformaat dat 2D-illustraties bevat. Deze illustraties kunnen de vorm hebben van afbeeldingen, tekst of 2D-vectorafbeeldingen. Dit type bestandsformaat is ontwikkeld door Adobe Systems. Vectorobjecten, tekeningen, afbeeldingen en teksten gevonden in het PDF-bestand kunnen worden geïmporteerd in een AutoCAD DWG-bestand.

Door PDF-bestanden naar AutoCAD DWG-bestanden te converteren, kunnen gebruikers bogen of lijnen van vectorobjecten die uit een PDF-bestand zijn geïmporteerd, bewerken en verwijderen. De gebruiker moet de AutoCAD-softwaretoepassing gebruiken om de geïmporteerde tekeningen uit het PDF-bestand te bewerken. De AutoCAD-softwaretoepassing wordt voornamelijk gebruikt bij het ontwerpen en ontwikkelen van 2D- en 3D-afbeeldingen.

Hoe PDF-bestanden naar Auto CAD te converteren
Hoe PDF-bestanden naar Auto CAD te converteren

Noodzakelijk

  • -Computer
  • -PDF bestand
  • -Auto CAD-programma

instructies:

Stap 1

Vind AutoCAD Converter-software online. Voer trefwoorden in zoekmachines in om de app te vinden.

Stap 2

Lees alle regels en vereisten zorgvuldig door voordat u de applicatie downloadt.

Stap 3

Installeer AutoCAD Converter op uw computer. U kunt een gratis proefversie gebruiken.

Stap 4

Kopieer na het installatieproces de snelkoppeling van de software op uw bureaublad naar een willekeurige map op uw bureaublad. Klik op het AutoCAD Converter-pictogram om het programmavenster te openen.

Stap 5

Via de statusbalk in het programma kunnen gebruikers de gewenste actie selecteren. U kunt het PDF-bestand eerst aan de programmalijst toevoegen. De lijst wordt in het midden van het programmavenster geplaatst. Dit kan worden gedaan door te klikken op de knop "PDF-bestand toevoegen" linksonder in de lijst met applicaties.

Stap 6

Pas de "Uitvoeropties" aan door op de overeenkomstige knop linksonder in het toepassingsvenster te klikken. Selecteer AutoCAD DWG-bestanden als uitvoerformaat.

Stap 7

Beweeg de muisaanwijzer over het menu Actie, dat zich rechtsboven in het programmavenster bevindt. Klik op de knop Converteren om de geselecteerde PDF-bestanden in de lijst te converteren naar AutoCAD DWG-bestanden.

Populair per onderwerp