Het Servicepack Bijwerken

Inhoudsopgave:

Het Servicepack Bijwerken
Het Servicepack Bijwerken

Video: Het Servicepack Bijwerken

Video: Het Servicepack Bijwerken
Video: How to Install Service Pack 1 Windows 7 easy way 100 % working [Manas Tech] 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het Service Pack bij te werken. Updates van het besturingssysteem moeten in de regel automatisch worden gedaan (via internet), maar soms, vooral wanneer een "aangepaste" versie is geïnstalleerd, moet u op gespecialiseerde sites naar een update zoeken.

bijwerken
bijwerken

instructies:

Stap 1

Automatische updates zijn eenvoudig genoeg. En als het om de een of andere reden niet is ingeschakeld, kunt u het als volgt activeren: Start - Configuratiescherm - Automatische updates. Maar als uw versie van Windows geen gelicentieerde, om zo te zeggen, "schone" versie is, maar deze bevat enige wijziging (voor overklokken, optimalisatie, enz.), Dan is het beter om niet standaard bij te werken, omdat er problemen kunnen optreden in de werking van het systeem of door toeval, de zogenaamde. "Activering", "authenticatie" of iets dergelijks.

Stap 2

Als de standaard update (via internet) niet werkte en er systeemfouten verschenen, dan kun je proberen een systeemherstel uit te voeren. Het gaat als volgt: Start - Alle programma's - Accessoires - Systeemwerkset - Systeemherstel. Als de automatische update niet is uitgeschakeld, moet u deze dringend uitschakelen. En het zou geen kwaad om een analyse uit te voeren met behulp van het CCleaner-programma, zodat onnodige bestanden van het systeem worden geëlimineerd.

Stap 3

U kunt proberen het nieuwste Service Pack te downloaden van de officiële Microsoft-website (www.microsoft.com). En installeer via het standaard installatieprogramma. Mogelijk wat te doen met systeemfoutopsporing

Stap 4

Wanneer de opties van de officiële sites volledig ongepast zijn, is het punt dat de computer een aangepaste of door de gebruiker geoptimaliseerde versie van Windows XP heeft. En updates ermee werken om deze reden niet correct. Dergelijke versies moeten worden bijgewerkt met behulp van afzonderlijke portals of sites die zijn gewijd aan de wijziging (en dergelijke sites moeten grondig worden gecontroleerd, inclusief gebruikersrecensies). Zoeken naar zo'n update kan waarschijnlijk het beste via zoekmachines.

Aanbevolen: