Servicepack Wijzigen

Inhoudsopgave:

Servicepack Wijzigen
Servicepack Wijzigen
Anonim

Er komt een moment dat de gebruiksduur van een of ander Service Pack op een computer afloopt en het systeem moet worden bijgewerkt. Sommige van deze pakketten worden automatisch bijgewerkt, andere niet. Het is de moeite waard om het algoritme voor het uitvoeren van deze taak te bestuderen.

Servicepack wijzigen
Servicepack wijzigen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Legitieme versie van Microsoft Windows-systeem.

instructies:

Stap 1

Open de Windows Update-website. Ga hiervoor naar Internet Explorer (5 of nieuwer) en ga naar het menu "Extra" op Windows Update. Als alternatief kunt u eenvoudig de URL van de Windows-updatesite invoeren op de speciale Microsoft-portal. Om deze bewerking met succes te voltooien, gebruikt u alleen Internet Explorer, andere geven een foutmelding weer.

Stap 2

Selecteer "Beheerdersfuncties toepassen" in het menu uiterst links. Zodra deze functies op het scherm verschijnen, zoekt u onder Updates van het besturingssysteem naar de Windows Update-catalogus. Bestudeer deze catalogus zorgvuldig.

Stap 3

Installeer indien nodig Active Control X. De Microsoft Update-catalogus biedt u de nodige Service Pack-updates (voor besturingssystemen van de Vista- of XP-familie). Voeg updategegevens toe aan de lijst met installeerbare items. Dit kunt u doen door op de knop "Toevoegen" te klikken naast elke update die u moet installeren.

Stap 4

Controleer de status van de updates die worden gedownload. Klik direct na het einde van de systeemupdate op de knop "Winkelwagen bekijken" in de rechterhoek van het scherm. Zorg ervoor dat alle benodigde updates aanwezig zijn en klik pas daarna op "Downloaden". Open het venster Downloadopties en selecteer waar alle bestanden moeten worden gedownload. De indicator geeft de laadstatus aan.

Stap 5

Open de map waar de bestanden zijn gedownload. Dubbelklik om de installatie te controleren met de linkermuisknop op elk bestand. U wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten wanneer de bewerking is voltooid.

Stap 6

Bewaar de installatiebestanden op media zoals een cd of USB-station en download ze naar uw computer. Doe dit wanneer u updates gaat downloaden voor een systeem dat niet is verbonden met internet. Dubbelklik op de bestanden om ze te installeren, net als bij het downloaden van internet.

Aanbevolen: