Een Servicepack Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Servicepack Verwijderen
Een Servicepack Verwijderen

Video: Een Servicepack Verwijderen

Video: Een Servicepack Verwijderen
Video: Verwijderen van opgehoopte kalk, zeep en vet. 2024, Mei
Anonim

Besturingssystemen ondervinden soms vertragingen bij het installeren van servicepacks. Na de release van het eerste servicepack voor het besturingssysteem Windows Vista dachten sommige gebruikers van wel. Wanneer u verstoringen in de werking van het besturingssysteem ziet, is het beter om uzelf te verzekeren en extra updates te verwijderen, die soms de algehele prestaties van het systeem verminderen.

Een servicepack verwijderen
Een servicepack verwijderen

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows Vista

instructies:

Stap 1

Om het eerste servicepack (SP1) te verwijderen en de vorige staat van de computer te herstellen, moet u het onderdeel "Programma's en onderdelen" gebruiken, dat u kunt vinden in het "Configuratiescherm". Klik op het menu Start en selecteer vervolgens Configuratiescherm, Programma's en onderdelen.

Stap 2

Klik in het linkermenu "Taken" op de link "Geïnstalleerde updates bekijken". Selecteer in het geopende venster "De update verwijderen" Service Pack voor Microsoft Windows. Om dit pakket te verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen". Het servicepack is verwijderd, maar sommige bestanden bleven op uw harde schijf staan. Wanneer updates zijn geïnstalleerd, reserveert het systeem een plaats om back-ups van de huidige updates te maken. Na verwijdering blijven de kopieën op hun plaats en nemen ze vrije schijfruimte in beslag.

Stap 3

Om kopieën te verwijderen, moet u op het menu "Start" klikken, vsp1cln invoeren in de zoekbalk en op de knop zoeken starten klikken. Selecteer in de zoekresultaten het gevonden bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Als administrator uitvoeren". Na het invoeren van het beheerderswachtwoord verschijnt een waarschuwingsvenster: "Na deze bewerking wordt Windows Vista SP1 onomkeerbaar geïnstalleerd. Windows Vista Service Pack 1 kan niet van dit systeem worden verwijderd. Wil je doorgaan? " Klik op de knop "Ja". Wanneer het verwijderen van de back-ups is voltooid, verschijnt er een venster met het bericht "Windows Vista SP1 Disk Cleanup Completed."

Aanbevolen: