Het Windows XP-register Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Windows XP-register Wijzigen
Het Windows XP-register Wijzigen

Video: Het Windows XP-register Wijzigen

Video: Het Windows XP-register Wijzigen
Video: Выживание на Windows XP в 2019 году. Пытаемся выйти в Интернет, устанавливаем программы 2024, April
Anonim

Er zijn gebruikers die de mogelijkheden van de standaardinstellingen van het besturingssysteem Windows XP missen. Ondertussen is er een manier om de aanpassingsopties van dit besturingssysteem uit te breiden door het systeemregister te bewerken. Hiermee kunt u de parameters van het besturingssysteem afstemmen op uw behoeften, verschillende functies en parameters toevoegen of verwijderen, de Windows XP-interface wijzigen.

Het Windows XP-register wijzigen
Het Windows XP-register wijzigen

Noodzakelijk

Computer met Windows XP-besturingssysteem, internettoegang, naslagwerk van Klimov en Chebotarev

instructies:

Stap 1

Om te beginnen met het bewerken van het register, moet u speciale software gebruiken. Klik met de linkermuisknop in de taakbalk achtereenvolgens "Start" - "Alle programma's" en ga naar het tabblad "Standaard". Selecteer in standaardprogramma's het tabblad "Opdrachtprompt", typ Regedit erin en druk vervolgens op Enter.

Stap 2

Er wordt een venster geopend. Bestudeer het zorgvuldig. Het raam is verdeeld in twee helften. Aan de linkerkant ervan bevinden zich standaard registersleutels (mappen), die elk hun eigen functies hebben. Om erachter te komen waar elke registersleutel voor is, selecteert u het tabblad Help boven aan het venster.

Stap 3

Als u op het "+"-teken naast een registersleutel klikt, opent u extra subsleutels. Als u op een van de subsecties klikt, verschijnen er verschillende labels in het andere deel van het venster, dit zijn de registerinstellingen. Om het register te bewerken, wijzigt u precies deze gegevens.

Stap 4

Om te beginnen met het bewerken van het register, selecteert u eerst de registersleutel en vervolgens de subsleutel. Selecteer daarna in het rechtervenster de registerparameter die u wilt bewerken en dubbelklik erop met de rechtermuisknop.

Stap 5

Nu rijst de vraag. Hoe het register precies wijzigen, wat moet worden verwijderd en welke tekens moeten worden ingevoerd? U vindt volledige informatie over de registerparameters, symboolaanduidingen in de documentatie van het besturingssysteem. Als u geen documentatie heeft, download dan het handboek van Klimov en Chebotarev van internet. Het bevat gedetailleerde instructies voor elke registerparameter. U hoeft alleen de gewenste parameter in de referentie te vinden en de instructies te lezen over hoe u deze kunt wijzigen. Bovendien kunt u fouten voorkomen, omdat onjuiste bewerking van het register de werking van het besturingssysteem kan verstoren.

Aanbevolen: