Hoe De Vista-taal Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vista-taal Te Veranderen
Hoe De Vista-taal Te Veranderen

Video: Hoe De Vista-taal Te Veranderen

Video: Hoe De Vista-taal Te Veranderen
Video: Hoe de taal te wijzigen ? [Windows 10] 2024, Maart
Anonim

Een systeem dat vaak wordt gekocht en op een computer wordt geïnstalleerd, heeft een andere taal en het wordt noodzakelijk deze bij te werken naar een nieuwe. Dit is helemaal niet moeilijk, je hoeft alleen het juiste taalpakket te downloaden en te installeren.

Hoe de Vista-taal te veranderen
Hoe de Vista-taal te veranderen

instructies:

Stap 1

Download een applicatie genaamd "Windows Vista Multi-Language Package Installation Tools", versie 2.55 of hoger. Het zal worden gebruikt om de nieuwe taal voor Windows Vista toe te passen.

Stap 2

Download het vereiste taalpakket voor de taal van de Microsoft-website. Als u een 32-bits systeem heeft en Service Pack 1 erop is geïnstalleerd, gaat u naar de juiste pagina en downloadt u het pakket dat daarvoor geschikt is.

Stap 3

Maak een map op een van de harde schijfpartities. Het is het beste om geen lange mapnamen en paden te gebruiken om verdere problemen met het installeren van het taalpakket te voorkomen. Verkort de mapnaam tot 8 tekens zonder spaties. Pak het archief met de applicatie erin uit en kopieer het taalpakket. Er zou nu een submap moeten zijn met de naam VistaMuiTools en *. EXE-bestanden voor het taalpakket dat u gaat installeren.

Stap 4

Open de map VistaMuiTools en selecteer "Windows Vista MUI v2.55 x86.exe" als u een 32-bits versie van Windows Vista hebt, of "Windows Vista MUI v2.55 X64.exe" voor een 64-bits versie. Het bestand moet worden uitgevoerd met beheerdersrechten, dus zorg ervoor dat u met de rechtermuisknop klikt en Als administrator uitvoeren selecteert.

Stap 5

Maak uzelf vertrouwd met het geopende venster "Multi-Language Package Installation" en selecteer de installatie op de bovenste, eerste manier. U wordt gevraagd om het opstartbestand van het taalpakket te selecteren. Navigeer naar de map die u zojuist hebt gemaakt en selecteer het vereiste *. EXE-bestand. Vervolgens wordt u gevraagd om de naam van het uitvoerbestand op te geven, dat door het programma zal worden verwerkt en gebruikt om de nieuwe taalinstellingen op het bestand toe te passen. Kies een naam voor uw map en laat de standaard bestandsnaam staan. Wacht tot de tool klaar is met het wijzigen van de systeemtaalinstellingen.

Aanbevolen: