Hoe Het Thema In Vista Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Thema In Vista Te Veranderen
Hoe Het Thema In Vista Te Veranderen

Video: Hoe Het Thema In Vista Te Veranderen

Video: Hoe Het Thema In Vista Te Veranderen
Video: Thema, achtergrond, muiscursor aanpassen 2024, April
Anonim

Vaak zijn de standaard uiterlijk-instellingen niet voldoende voor gebruikers van Windows-besturingssystemen. Hoewel het eenvoudig is om het thema in XP te wijzigen, heeft Vista problemen met het beschermen van systeembestanden.

Hoe het thema in Vista te veranderen
Hoe het thema in Vista te veranderen

Noodzakelijk

  • - Vista Glaz;
  • - Vista Visuele Meester;
  • - In eigendom nemen.

instructies:

Stap 1

Vista Visual Master downloaden. Installeer het volgens de instructies van het installatieprogramma, nadat u eerder akkoord bent gegaan met de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Download en installeer ook verschillende kleine hulpprogramma's: Vista Glazz (als uw besturingssysteem 32-bits is, verschillen de versies voor SP1 en SP2 ook) en Takeownership (respectievelijk Windows-versie).

Stap 2

Start VistaGlazz, klik op het pictogram uiterst links en vervolgens op Patch-bestanden. Wacht een tijdje en start uw computer opnieuw op zoals gevraagd door het systeem.

Stap 3

Kopieer met behulp van het menu met de rechtermuisknop de map met het thema, dezelfde waarin het.msstyles-bestand zich bevindt. Open uw lokale schijf en vervolgens de Windows-map. Ga naar de map Bronnen en thema's, plak de gekopieerde map daar.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op het gedeelte zonder snelkoppelingen van de tabel, selecteer "Personaliseren". Selecteer in het menu dat verschijnt de instellingen voor de kleur en het uiterlijk van de vensters, selecteer "Open eigenschappen van het klassieke uiterlijk om andere opties te selecteren". Je hebt twee Windows Aero-thema's, klik op de bovenstaande en pas de wijzigingen toe.

Stap 5

Ga naar het systeemconfiguratiescherm, stel de klassieke weergave in de instellingen in, de bestandslocatie in de lijst en in de accountinstellingen, schakel de controle uit in de accountinstellingen. Start je computer opnieuw op.

Stap 6

Voer het InstallTakeOwnership-bestand uit het TakeOwnership-archief uit, open het hiervoor met het archiverprogramma en dubbelklik met de linkermuisknop op het gewenste item.

Stap 7

Maak een reservekopie van de bestanden browseui.dll en shell32.dll door naar de map Sistem 32 in de Windows-map te gaan. Dit is nodig om systeembestanden te kunnen herstellen van de door het programma gewijzigde staat.

Stap 8

Klik in dezelfde map met de rechtermuisknop op het bestand browseui.dll en voer de actie Take Ownership uit, open vervolgens het menu Eigenschappen van dit bestand en ga naar het tabblad Beveiliging. Klik op de knop "Wijzigen" en vink vervolgens in het menu "Beheerder" de vakjes aan van alle items waar staat "Toestaan …", pas de wijzigingen toe.

Stap 9

Klik nogmaals met de rechtermuisknop op het bestand browseui.dll, selecteer Eigenschappen, selecteer het tabblad Beveiliging en vervolgens Geavanceerde instellingen. Open het tabblad "Extensies", klik op de knop "Wijzigen", selecteer "Beheerders" in de lijst en pas de wijzigingen toe.

Stap 10

Herhaal alle bovenstaande stappen voor het bestand shell32.dll en start de computer opnieuw op.

Stap 11

Ga na het laden van het besturingssysteem naar "Personalisatie", pas de instellingen aan in het menu "Kleur en uiterlijk van vensters" die voor u handig zijn.

Aanbevolen: