Hoe Computerbeveiliging Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Computerbeveiliging Uit Te Schakelen?
Hoe Computerbeveiliging Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Computerbeveiliging Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Computerbeveiliging Uit Te Schakelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

Als u de toegang tot een specifieke computer voor andere gebruikers moet openstellen, wordt aanbevolen om de meeste beschermingsniveaus uit te schakelen. Onthoud dat dit uw pc weerloos maakt tegen internetvirussen.

Hoe computerbeveiliging uit te schakelen?
Hoe computerbeveiliging uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Schakel eerst de aparte firewall uit als u het juiste programma gebruikt. De leider op dit gebied is Outpost Firewall. Pauzeer de firewall of schakel dit programma uit.

Stap 2

Schakel uw antivirussoftware uit. Als het mogelijk is om alleen de ingebouwde verkeersinspecteur uit te schakelen, gebruik deze dan. Klik anders met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram en selecteer "Uitschakelen" of "Pauzeren". Druk nu tegelijkertijd op de toetsen Ctrl, alt="Image" en Del. Open Windows Taakbeheer. Ga naar het menu "Processen". Zoek uw antivirusprogramma in actieve taken en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer het item "Proces beëindigen" en bevestig de uitvoering van deze bewerking.

Stap 3

Als u na deze procedures nog steeds geen toegang hebt tot de computer, schakelt u de standaard Windows Firewall uit. Open het startmenu en open het configuratiescherm. Ga naar het menu "Systeem en beveiliging". Zoek het submenu Beheer en open het. Dubbelklik met de linkermuisknop op de snelkoppeling "Services".

Stap 4

Vind Windows Firewall tussen de lopende processen. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Stop". Bevestig om deze service uit te schakelen. Klik nu opnieuw met de rechtermuisknop en ga naar firewall-eigenschappen. Klik op het tabblad Algemeen en zoek het item Opstarttype. Selecteer de optie Uitgeschakeld ervoor. Klik op de knop "Toepassen" en sluit het werkvenster. Volg dezelfde afsluitprocedures voor Windows Defender en Security Center-services.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op en zorg ervoor dat uitgeschakelde programma's en services niet opnieuw zijn opgestart. Probeer toegang te krijgen tot uw computer via andere netwerk-pc's. Verbind uw computer niet met internet met behulp van de opgegeven parameters van de antivirus en services.

Aanbevolen: