Hoe Pdf's Samen Te Voegen In Foxit

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf's Samen Te Voegen In Foxit
Hoe Pdf's Samen Te Voegen In Foxit

Video: Hoe Pdf's Samen Te Voegen In Foxit

Video: Hoe Pdf's Samen Te Voegen In Foxit
Video: How to merge or create PDF files with exiting docs 2024, April
Anonim

Portable Document Format (PDF) is een algemeen en handig formaat voor teksten, tabellen en afbeeldingen van Adobe. Foxit is een gratis PDF-editor. Vaak ontstaat de taak om bestanden in Foxit te combineren tot één enkel document.

Hoe pdf's samen te voegen in Foxit
Hoe pdf's samen te voegen in Foxit

Noodzakelijk

  • -computer;
  • -Foxit Reader;
  • -2 PDF-bestand.

instructies:

Stap 1

In tegenstelling tot de populaire Adobe Acrobat Reader, is Foxit Reader een volledig gratis PDF-reader. Daarnaast is Foxit Reader handig voor het bekijken en bewerken van grote documenten. U kunt Foxit Reader downloaden van de officiële website, zie de sectie Bronnen voor een link.

Stap 2

Installeer Foxit Reader en voer het uit. Selecteer het menu "Bestand" op de taakbalk, ga naar het tabblad "Openen". Selecteer twee (of meer) bestanden één voor één. Ze openen in verschillende tabbladen.

Stap 3

Maak een nieuw PDF-document. Selecteer hiervoor het tabblad Maken in het menu Bestand. Kopieer vervolgens de bestaande bestanden één voor één met behulp van het menu "Bewerken", het item "Kopiëren naar klembord". Keer dan terug naar het gemaakte nieuwe document, open opnieuw "Bewerken", "Plakken van klembord".

Stap 4

Geef uw document een consistente stijl. Lettertype, kop- en voetteksten (onder- en bovenmarge), marges, gebruik van cursief - al deze en vele andere typografische kenmerken zouden hetzelfde moeten zijn voor het nieuwe document. Om dit te doen, selecteert u de volledige tekst van het document als geheel, klikt u op het pictogram "blauwe letter T" op de werkbalk. Vervolgens kunt u de lettergrootte en het lettertype naar wens wijzigen. Om de marges te wijzigen, opent u het menu "Beeld" van de taakbalk, het item "Inspringingen".

Stap 5

Sla een enkel PDF-bestand op. Druk op de servicecombinatie Ctrl + S (of het item Opslaan als van het menu Bestand). Geef het gemaakte document een naam. U kunt het PDF-bestand direct online verzenden met behulp van de optie Snel publiceren.

Aanbevolen: