Hoe Te Schrijven Naar Een USB-flashstation Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Te Schrijven Naar Een USB-flashstation Vanaf Een Computer
Hoe Te Schrijven Naar Een USB-flashstation Vanaf Een Computer

Video: Hoe Te Schrijven Naar Een USB-flashstation Vanaf Een Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2023, Februari
Anonim

Verwisselbare opslagmedia zijn een eenvoudig en handig hulpmiddel voor het opslaan van alle digitale informatie - van uw favoriete films en muziek tot werkbestanden en documenten. Misschien wel het meest voorkomende draagbare apparaat is een USB-flashstation.

Hoe te schrijven naar een USB-flashstation vanaf een computer
Hoe te schrijven naar een USB-flashstation vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Sluit de USB-stick aan op uw computer via de USB-poort. Controleer of er voldoende vrije ruimte is voor opname. Als dit niet genoeg is, verwijdert u onnodige bestanden om extra ruimte vrij te maken.

Stap 2

Selecteer met de computermuis de bestanden die u naar de USB-stick gaat schrijven. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden, plaats de muisaanwijzer op het item "Verzenden" en selecteer de USB-stick waarnaar u gegevens gaat schrijven uit de lijst die verschijnt. Daarna verschijnt een venster waarin de voortgang van de opname wordt weergegeven. Hierop ziet u de hoeveelheid opgenomen gegevens en de geschatte resterende tijd tot het einde van de opname.

Stap 3

Ook kunnen de gegevens op een andere manier worden geschreven. Selecteer de benodigde bestanden met de muis, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren". Open vervolgens met behulp van de verkenner de USB-flashdrive die bedoeld is voor opname. Ga nu naar de gewenste map, klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteer "Plakken". De bestanden worden gekopieerd.

Stap 4

Er is ook een derde manier. Gebruik Verkenner om twee vensters te openen. In het eerste venster zou er een map moeten zijn met bestanden die u naar het USB-flashstation moet schrijven, in het andere venster - het USB-flashstation zelf. Selecteer nu met de muis de benodigde bestanden en sleep ze naar het venster waarin je een flashstation hebt geopend. Daarna zullen de bestanden worden geschreven.

Stap 5

Naast de standaardverkenner kunt u ook bestandsbeheerders van derden gebruiken. De meest populaire onder hen zijn Total Commander, Far, Norton Commander en anderen. Open de map met de bestanden voor opname in het ene venster van bestandsbeheer en de USB-stick in het andere venster. Selecteer nu de gewenste bestanden en klik op de knop "Kopiëren". Het gegevensregistratieproces zal beginnen.

Populair per onderwerp