Hoe Een Grafische Kaart Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Grafische Kaart Te Laden
Hoe Een Grafische Kaart Te Laden

Video: Hoe Een Grafische Kaart Te Laden

Video: Hoe Een Grafische Kaart Te Laden
Video: Uitleg over het snel-laden bij Fastned. 2024, Maart
Anonim

Om de prestaties van een videokaart te testen, moet deze correct zijn geladen. Dit wordt meestal gedaan om storingen van de videoadapter te identificeren of om de maximale prestaties te achterhalen.

Hoe een grafische kaart te laden
Hoe een grafische kaart te laden

instructies:

Stap 1

Meestal wordt niet getest op volwaardige discrete videokaarten, maar op hun geïntegreerde tegenhangers, die ten koste gaan van de centrale processor en het computer-RAM. Als u een AMD-processor gebruikt, download en installeer dan het ATITool-programma.

Stap 2

Voer het programma uit en wacht tot de GPU-analyse is voltooid. In het hoofdmenu van dit hulpprogramma kunt u de parameters van de CPU of RAM wijzigen. Klik nu op de knop 3D-weergave weergeven. Er wordt een nieuw venster geopend met een 3D-afbeelding die de gemiddelde en huidige FPS (frames per seconde) toont.

Stap 3

Besteed de volgende 10-15 minuten aan het bewaken van de temperatuur van de CPU en het 3D-beeld zelf. Als er heldere gele stippen op verschijnen terwijl het programma draait, is de videoadapter instabiel. In het geval dat de temperatuur van de centrale processor 85 graden Celsius bereikt, moet u het programma uitschakelen, anders kunt u de apparatuur beschadigen. Onthoud dat het acceptabele aantal gele vlekken 5 stuks is, op voorwaarde dat de temperatuur niet hoger is dan 85 graden.

Stap 4

Klik nu op de knop Scannen op artefact. Er verschijnt een afbeelding die identiek is aan de vorige test. De foutenteller wordt nu onder aan het scherm weergegeven. Als er na 10-15 minuten testen geen fouten zijn gevonden, is de videokaart in orde.

Stap 5

Als je een Intel-processor gebruikt, heb je het programma Riva Tuner nodig om de geïntegreerde videokaart te testen. Gebruik het om de maximale prestatiewaarden voor uw videoadapter in te stellen, de ventilatorsnelheid te maximaliseren en de test uit te voeren. Als u klaar bent, ontvangt u een statusrapport over uw geïntegreerde videoadapter.

Aanbevolen: