Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Een Map

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Een Map
Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Een Map

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Een Map

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Een map maken en bestanden verplaatsen naar die map 2023, Februari
Anonim

Er zijn verschillende methoden om bestanden voor te bereiden voor het schrijven naar schijf. Meestal worden ze eenvoudigweg naar een aparte map gekopieerd of wordt er een gecomprimeerd archief gemaakt. De meest rationele optie is om een ​​ISO-image van de schijf te maken.

Hoe maak je een afbeelding van een map
Hoe maak je een afbeelding van een map

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Door belangrijke bestanden op te slaan als een virtuele schijfkopie, wordt voorkomen dat belangrijke informatie per ongeluk wordt verwijderd en wordt het vaak gemakkelijker om ze op dvd-media te branden. Gebruik Nero Burning Rom om een ​​ISO-image te maken van bestanden en mappen op uw harde schijf.

Stap 2

Installeer het opgegeven programma door de juiste versie te kiezen. Controleer de compatibiliteit met het besturingssysteem dat momenteel is geïnstalleerd. Start je computer opnieuw op. Start het Nero Burning Rom-programma.

Stap 3

Selecteer in het eerste dialoogvenster DVD-ROM (ISO). Onmiddellijk daarna wordt een nieuw venster en tabblad "Multisessie" geopend. Schakel de mogelijkheid uit om bestanden toe te voegen na het maken van afbeeldingen.

Stap 4

Ga naar het menu "Opnemen". Vink het vakje aan naast Meerdere opnameapparaten gebruiken. Hierdoor kan het programma bestanden schrijven met behulp van de virtuele schijf. U kunt de rest van de parameters ongewijzigd laten.

Stap 5

Klik op de knop Nieuw. Gebruik nu het menu Browsers om de bestanden en mappen te vinden die u aan de ISO-image wilt toevoegen. Verplaats ze naar het linkervenster van Nero Burning Rom. Houd er rekening mee dat u met de functies van het hulpprogramma een afbeelding kunt maken die maximaal 8 GB groot is.

Stap 6

Nadat u de voorbereiding van de benodigde informatie heeft voltooid, klikt u op de knop "Opnemen". Wacht tot het schijfselectiemenu verschijnt om het proces uit te voeren. Selecteer het Image Recorder-apparaat. Klik volgende". Wacht even terwijl een nieuwe ISO-image met de geselecteerde bestanden wordt gemaakt.

Stap 7

Het is vermeldenswaard dat andere hulpprogramma's, zoals Ultra ISO, kunnen worden gebruikt om een ​​afbeelding van mappen te maken. Het belangrijkste nadeel van de meeste van deze programma's is dat de resulterende afbeeldingen niet altijd geschikt zijn om te schrijven met hulpprogramma's van derden.

Populair per onderwerp