Hoe Een Afbeelding Op De Achtergrond Van Een Map Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Op De Achtergrond Van Een Map Te Plaatsen
Hoe Een Afbeelding Op De Achtergrond Van Een Map Te Plaatsen

Video: Hoe Een Afbeelding Op De Achtergrond Van Een Map Te Plaatsen

Video: Hoe Een Afbeelding Op De Achtergrond Van Een Map Te Plaatsen
Video: Watermerk of foto in achtergrond in MS Word 2016 HD 2024, April
Anonim

Het Windows 7-besturingssysteem staat bekend om zijn uitstekende grafische ontwerp dat kan voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gebruiker. Er is echter geen limiet aan perfectie. Het is niet altijd mogelijk om uw eigen visuele elementen te creëren. Met standaard systeemtools kunt u bijvoorbeeld geen afbeelding op de achtergrond van een map plaatsen. Dit kan met behulp van het programma.

Hoe een afbeelding op de achtergrond van een map te plaatsen
Hoe een afbeelding op de achtergrond van een map te plaatsen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Afbeeldingen;
  • - Map Achtergrond Wisselaar programma;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Start uw browser en bezoek de pagina van uw favoriete zoekmachine. Typ in de query-invoerregel Windows 7 Folder Background Changer - dit programma helpt u eenvoudig en snel de achtergrond van elke map te wijzigen. Volg de link en download het programma naar uw harde schijf. U kunt naar de freesoftspace.com/ portal gaan en dit programma downloaden.

Stap 2

Folder Background Changer vereist geen installatie, dus het kan direct worden opgeslagen in de map met programma's die u vaak gebruikt. Start het programma door met de linkermuisknop te dubbelklikken op het bestand met de extensie exe. Gewoonlijk wordt zo'n bestand Setup genoemd, of een korte programmanaam.

Stap 3

Selecteer bovenaan het programmavenster de map waarvan u de achtergrond wilt wijzigen. Klik op de knop Achtergrondafbeelding wijzigen en vertel het programma waar uw achtergrondafbeelding is. In het hoofdgedeelte van het venster ziet u de geselecteerde afbeelding. Deze bewerking is identiek voor alle mappen. Nadat u één map hebt uitgegeven, zult u dit in de toekomst vrij snel en zonder problemen doen.

Stap 4

Als de opgegeven afbeelding op de achtergrond van alle submappen moet worden weergegeven, vinkt u het selectievakje Toepassen op submappen aan. Wanneer u nu andere mappen opent die in de gewijzigde map zijn genest, wordt dezelfde achtergrond weergegeven als die was ingesteld. Het item Schaduw onder tekst weergeven voegt een schaduw toe aan de teksttekens van de map.

Stap 5

Als u de achtergrond van een map wilt verwijderen, moet u het programma opnieuw starten, de map zoeken en op de knop Achtergrondafbeelding verwijderen klikken. Probeer voor elke map een eigen thematische afbeelding in te stellen en uw reis door de inhoud van uw computer wordt kleurrijker en interessanter. Experimenteer met mappen door verschillende afbeeldingen in te voegen. Zoals de praktijk laat zien, zien natuurgerelateerde foto's er prachtig uit tegen de achtergrond van de map.

Aanbevolen: