Hoe Maak Je Een Icoon Van Een Afbeelding

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Icoon Van Een Afbeelding
Hoe Maak Je Een Icoon Van Een Afbeelding

Video: Hoe Maak Je Een Icoon Van Een Afbeelding

Video: Hoe Maak Je Een Icoon Van Een Afbeelding
Video: Foto icoon / Photographic icon 2024, Mei
Anonim

Soms wordt de standaard set mappictogrammen saai. Als u afwisseling wilt toevoegen aan uw computer, als u een van uw foto's of afbeeldingen als pictogrammen wilt gebruiken, gebruik dan een speciaal programma.

Hoe maak je een icoon van een afbeelding
Hoe maak je een icoon van een afbeelding

Noodzakelijk

Computer, internet, Easy Picture2Icon-programma, foto (foto)

instructies:

Stap 1

Om van elke afbeelding een icoon te maken, kunt u een speciaal programma Easy Picture2Icon gebruiken, waarmee u binnen enkele seconden het gewenste resultaat bereikt. Bovendien is dit programma gratis te downloaden op internet en is het slechts 375 kb groot. Download het, voer het installatiebestand uit, bevestig de licentieovereenkomst, selecteer het installatiepad en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 2

Wanneer het programma is geïnstalleerd, start u het door te dubbelklikken op het bijbehorende pictogram (vanuit het menu Start, vanaf het bureaublad van uw computer of vanuit de map die u tijdens het installatieproces hebt geselecteerd).

Stap 3

Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Afbeelding openen" en zoek de gewenste afbeelding of foto op uw computer.

Stap 4

Pas de parameters van het pictogram aan: stel de gewenste grootte in (16x16, 32x32 of 48x48 pixels), stel indien nodig de transparantie in, verwijder de randen. U kunt meerdere grootte-opties tegelijk selecteren, die in de toekomst onder één ICO-bestand zullen worden vastgelegd.

Stap 5

Sla het resultaat op de harde schijf van uw computer op. Om dit te doen, drukt u op de knop "pictogram opslaan", selecteert u een locatie en bevestigt u de beslissing met de knop "Ok".

Aanbevolen: