Hoe Maak Je Een Extern Bureaublad?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Extern Bureaublad?
Hoe Maak Je Een Extern Bureaublad?

Video: Hoe Maak Je Een Extern Bureaublad?

Video: Hoe Maak Je Een Extern Bureaublad?
Video: Hoe maak je gebruik van extern bureaublad? 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem Windows XP ondersteunt de mogelijkheid om met een externe computer te werken. Deze systeemfunctie wordt "Remote Desktop" genoemd. Met deze tool kunt u bijvoorbeeld thuis werken met programma's die op het werk blijven staan, of op één computer het gelijktijdige werk van meerdere gebruikers die met verschillende toepassingen werken, volgen.

Hoe maak je een extern bureaublad?
Hoe maak je een extern bureaublad?

instructies:

Stap 1

Open het venster "Systeemeigenschappen", ga naar het tabblad "Gebruik op afstand", vink in het gedeelte "Besturing op afstand bureaublad" het selectievakje "Toegang op afstand tot deze computer toestaan" aan.

Stap 2

U moet gebruikers toevoegen die op afstand toegang hebben tot het bureaublad. Om dit te doen, klikt u in het tabblad "Gebruik op afstand" op de knop "Externe gebruikers selecteren", in het geopende venster klikt u op de knop "Toevoegen" en voert u vervolgens de naam in van de toe te voegen gebruiker. In plaats van het direct toevoegen van namen, kunt u zoeken naar gebruikers van het systeem. Om dit te doen, klikt u in het venster "Selecteren: Gebruikers" op de knop "Geavanceerd", in het geopende venster voert u een zoekopdracht uit door op de juiste knop te klikken.

Stap 3

Om verbinding te maken met Extern bureaublad, selecteert u Verbinding met extern bureaublad in het menu Start.

Stap 4

Voer in het geopende venster de naam of het IP-adres in van de computer waarmee u verbinding wilt maken en klik op de knop "Verbinden", waarna u uw naam en wachtwoord moet invoeren om verbinding te maken. U kunt de verbindingsparameters configureren door op de knop "Parameters" te klikken. In het optievenster kunt u lokale bronnen, weergave en prestaties configureren.

Aanbevolen: