Hoe Een Extern Bureaublad Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Extern Bureaublad Terug Te Krijgen
Hoe Een Extern Bureaublad Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Extern Bureaublad Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Extern Bureaublad Terug Te Krijgen
Video: Instellen Extern Bureaublad 2024, April
Anonim

Het verdwijnen van bureaubladpictogrammen kan verschillende oorzaken hebben. Het herstellen van snelkoppelingen kan door de gebruiker worden uitgevoerd met behulp van standaard Windows OS-tools zonder tussenkomst van extra software.

Hoe een extern bureaublad terug te krijgen
Hoe een extern bureaublad terug te krijgen

instructies:

Stap 1

Roep het bureaubladcontextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Pictogrammen schikken" te selecteren. Gebruik de subopdracht Bureaubladpictogrammen weergeven.

Stap 2

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken, als de snelkoppelingen niet kunnen worden weergegeven, en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Mapopties" uit en ga naar het tabblad "Fork" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Schakel het selectievakje in de regel "Verborgen bestanden en mappen weergeven" in en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Breng de snelkoppelingen en mappen op het bureaublad terug door het kenmerk Verborgen eruit te verwijderen. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu Start en ga naar het dialoogvenster Uitvoeren. Typ cmd in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het opdrachtregelprogramma door op OK te klikken. Voer attrib / D / S -h "% allusersreofile% / Desktop / *" in het tekstvak van de opdrachtinterpreter in om het kenmerk Verborgen uit gedeelde bureaubladbestanden en pictogrammen te verwijderen en bevestig de geselecteerde actie door op de functietoets Enter te drukken..

Stap 4

Gebruik de syntaxis attrib / D / S -h "% gebruikersprofiel% / Desktop / *" om het verborgen kenmerk van de bureaubladpictogrammen van de gebruiker te verwijderen en bevestig het opslaan door op de functietoets Enter te drukken. Gebruik de F5-toets om de snelkoppelingen bij te werken.

Stap 5

Roep het contextmenu van het bureaublad opnieuw op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Beeldschermeigenschappen" te selecteren. Selecteer de optie "Bureaublad" en ga naar het gedeelte "Bureaublad aanpassen". Zorg ervoor dat het vakje naast "Mijn bureaublad om de 60 dagen opschonen" niet is aangevinkt en stuur indien nodig de gewenste pictogrammen terug uit deze map.

Stap 6

Open de prullenbak en herstel indien nodig per ongeluk verwijderde bureaubladsnelkoppelingen.

Aanbevolen: