Een Verbinding Met Extern Bureaublad Instellen

Inhoudsopgave:

Een Verbinding Met Extern Bureaublad Instellen
Een Verbinding Met Extern Bureaublad Instellen

Video: Een Verbinding Met Extern Bureaublad Instellen

Video: Een Verbinding Met Extern Bureaublad Instellen
Video: Hoe maak je een verbinding met extern bureaublad (remote desktop)? 2024, April
Anonim

Toegang op afstand tot een computer is een handige technologie in personal computers. Op deze manier kunt u altijd uw bureaublad, uw programma's en bestanden gebruiken. Gebruikers kunnen Remote Desktop Connections configureren met een paar eenvoudige stappen.

Een verbinding met extern bureaublad instellen
Een verbinding met extern bureaublad instellen

Noodzakelijk

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

Controleer voordat u begint of het systeem is geconfigureerd om verzoeken te accepteren van een computer die zich op afstand bevindt. Klik op Start op uw computer. Klik (klik met de rechtermuisknop) op de regel "Computer". Selecteer de regel in het gedeelte Eigenschappen. Klik in het deelvenster "Taken" op het item met de titel "Remote toegang configureren". Zorg ervoor dat "Verbindingen met deze computer weigeren" niet is geselecteerd in het dialoogvenster met de titel Systeemeigenschappen.

Stap 2

Klik op het tabblad "Gebruikers selecteren". Hiermee worden de rekeningen ingesteld. Controleer bij het configureren van Hulp op afstand het tabblad Verbindingen voor Hulp op afstand met deze computer toestaan. Klik op de knop Geavanceerd en configureer de instellingen van de afstandsbediening. Klik op het tabblad "Gebruikers selecteren" en vervolgens in het paneel "Gebruik op afstand" rechts in het dialoogvenster "Systeemeigenschappen" wordt een menu voor u geopend. Klik op de knop Toevoegen. Voer de namen van die gebruikers in, evenals de groepen waaraan u toegang verleent. Klik OK.

Stap 3

Om verbinding te maken met een externe computer, klikt u op de knop "Start". Ga naar het item "Alle programma's". Open "Standaard". Start de applicatie genaamd "Remote Desktop Connection". Er wordt een venster geopend waarin u de naam en het IP-adres van de gewenste computer invoert en op de knop "Verbinden" klikt. Waar staat dat Local Resources een applicatie is met de naam Remote Desktop Connection. Geef op het tabblad "Programma's" desgewenst op welke programma's worden gestart bij verbinding met een extern bureaublad.

Stap 4

Configureer op het tabblad Verbinding de instellingen waarmee de server wordt geverifieerd bij externe computers. Wanneer u verbinding maakt met andere systemen via het gedeelte "Verbindingen met extern bureaublad", moet u de gebruikersnaam en vervolgens het wachtwoord voor het serveraccount invoeren. Om de verbinding te voltooien, klikt u op de knop "Start" en selecteert u vervolgens de optie "Verbinding verbreken".

Aanbevolen: