Hoe Documenten Te Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe Documenten Te Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd
Hoe Documenten Te Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd

Video: Hoe Documenten Te Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd

Video: Hoe Documenten Te Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Informatieopslagtechnologieën in moderne computers maken het mogelijk om de meeste bestanden na verwijdering met succes te herstellen. Uiteraard hangt de kwaliteit van het geretourneerde bestand af van zowel het gebruikte programma als het formaat van het formaat.

Hoe documenten te herstellen die uit de prullenbak zijn verwijderd
Hoe documenten te herstellen die uit de prullenbak zijn verwijderd

Noodzakelijk

Eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Als je per ongeluk een belangrijk document hebt verwijderd, zorg er dan eerst voor dat het niet in de "Prullenbak" staat. Open dit hulpprogramma en onderzoek de inhoud van de map waarin de verwijderde bestanden zijn opgeslagen. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste document en selecteer "Herstellen". Als u het bestand volledig hebt verwijderd, download en installeer dan het Easy Recovery-programma.

Stap 2

Onthoud dat als het externe bestand zich op de lokale C-schijf bevond, het beter is om het programma op een andere schijfpartitie te installeren. Wanneer u de toepassing op dezelfde lokale schijf installeert, kunt u de sectoren overschrijven waar verwijderde bestanden zijn opgeslagen. Begin onmiddellijk met het herstellen van gegevens nadat u deze hebt verwijderd als u de kans op succesvolle voltooiing wilt vergroten.

Stap 3

Start Easy Recovery en selecteer het menu "Data Recovery". Nadat u een nieuw venster hebt geopend, klikt u op het item "Verwijderde bestanden herstellen". Nadat een menu verschijnt met een lijst met beschikbare secties, selecteert u degene waaruit het bestand onlangs is verwijderd. Vink het vakje naast Volledige scan aan.

Stap 4

Selecteer in het vak Bestandsfilter de sjabloon Office-documenten. Klik op de knop "Volgende" en wacht terwijl het programma de opgegeven harde schijfpartitie scant en de bestanden voorbereidt op herstel.

Stap 5

Zoek nu het gewenste bestand in het linkervenster van het menu dat verschijnt, selecteer het door het vakje ernaast aan te vinken en klik op de knop "Opslaan". Geef de schijfpartitie en map op om het herstelde bestand op te slaan. Klik op de knop "Volgende" en wacht tot het programma klaar is met draaien.

Stap 6

Herstel de integriteit van het document met behulp van het menu Bestandsherstel van Easy Recovery. Soms helpt het om de oorspronkelijke staat van een document dat tijdens het herstelproces is beschadigd, te herstellen.

Aanbevolen: