Gegevens Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd
Gegevens Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd

Video: Gegevens Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd

Video: Gegevens Herstellen Die Uit De Prullenbak Zijn Verwijderd
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, April
Anonim

Als u per ongeluk de benodigde gegevens uit de prullenbak hebt verwijderd, kunt u deze hoogstwaarschijnlijk terugkrijgen met speciale hulpprogramma's die werken met zowel harde schijven als verwisselbare media.

Gegevens herstellen die uit de prullenbak zijn verwijderd
Gegevens herstellen die uit de prullenbak zijn verwijderd

Noodzakelijk

Handig herstelprogramma

instructies:

Stap 1

Download en installeer een programma om verwijderde gegevens te herstellen. Er zijn veel van dergelijke programma's, maar de meeste zijn gemaakt volgens het Handy Recovery-principe. Het heeft een proefperiode, dus u hoeft geen eenmalige licentie aan te schaffen. Je kunt het downloaden via de volgende link

Stap 2

Na het installeren van Handyrecovery of een ander programma dat u hebt gekozen om verwijderde gegevens te herstellen, start u het en selecteert u de schijf of de partitie waarvan het bestand is verwijderd. Klik op de knop "Schijf analyseren" en wacht even terwijl het systeem de nodige acties uitvoert om informatie over de bestanden te verzamelen. Geef indien nodig het bestandssysteem op in de parameters.

Stap 3

Nadat de gegevens op het scherm zijn weergegeven, filtert u de resultaten door op het bijbehorende pictogram in het bovenpaneel van Handyrecovery te klikken. Het is het beste om de bestandsnamen niet in het filter op te geven, omdat, zoals u aan de linkerkant van het scherm kunt zien, mappen en bestanden worden hersteld met een geheel andere toegewezen naam. De beste manier is om te zoeken op bestandsextensie, bestandstype, grootte en andere parameters die beschikbaar zijn in uw programma. Zoek alleen verwijderde bestanden om bestaande uit de resultaten te verwijderen. Pas een filter toe.

Stap 4

Blader door de overige mappen in de mappenboom aan de linkerkant. Controleer de inhoud van elk, aangezien de titels zijn gewijzigd. Klik op elk bestand en bekijk het in het speciale venster rechtsonder in het scherm. Daar kun je het ook afspelen als het een audio- of videobestand is.

Stap 5

Lees over de mogelijkheid van herstel. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer het menu-item "Herstellen". Wacht daarna een tijdje en open vervolgens de map Herstelde bestanden op uw lokale schijf.

Aanbevolen: